بازنمایی از وضعیت منابع انسانی در سازمان های عمومی: نظریه زمینه ای
Publish Year: 1403
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 166
This Paper With 31 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_ORMR-14-1_003
Index date: 8 July 2024
بازنمایی از وضعیت منابع انسانی در سازمان های عمومی: نظریه زمینه ای abstract
در محیط پویا و پیچیده سازمان های عمومی، مدیریت منابع انسانی به عنوان عاملی حیاتی و تعیین کننده در بهبود عملکرد سازمانی و ارتقای خدمات به شهروندان مطرح است. در این مقاله با بهره گیری از روش نظریه داده بنیاد، الگوی جامعی در زمینه مدیریت منابع انسانی در سازمان های عمومی تدوین شد. داده های موردنیاز از راه مصاحبه با ۳۵ خبره و مدیر ارشد سازمان های عمومی و بررسی مقاله ها و گزارش های مرتبط جمع آوری و تحلیل شده است. بر اساس یافته های پژوهش، مهم ترین چالش های منابع انسانی در بخش عمومی عبارت است از ناکارآمدی مدیریت، فقدان مدیریت نظام مند در حوزه منابع انسانی، سطوح بالای استرس و نارضایتی شغلی، عدم تناسب در رابطه پرداخت و عملکرد، راهبرد کاهش شدید هزینه ها و افزایش حجم و پیچیدگی خدمات در بخش عمومی و عدم توسعه نیروی انسانی متناسب با آن. این چالش ها نه تنها به عوامل قانونی و محدودیت های بودجه ای مرتبط با حاکمیت عمومی برمی گردند، بلکه از ضعف فرهنگ سازمانی و توجه نکردن به منافع عمومی در سازمان های عمومی نشات می گیرند. راهبردهای بالندگی منابع انسانی در بخش عمومی شامل برنامه ریزی منابع انسانی، ایجاد نظام پاداش عادلانه، آموزش و توسعه کارکنان، ارزیابی عملکرد، ایجاد نظام روابط کار موثر، ارتقای فرهنگ سازمانی و توسعه ساختار سازمانی است.
بازنمایی از وضعیت منابع انسانی در سازمان های عمومی: نظریه زمینه ای Keywords:
Human Resource Management , Public Organizations , Challenges of Human Resources , The Public Sector. , مدیریت منابع انسانی , سازمان های عمومی , راهبردهای بالندگی منابع انسانی , چالش های منابع انسانی , بخش عمومی.
بازنمایی از وضعیت منابع انسانی در سازمان های عمومی: نظریه زمینه ای authors
یوسف رمضانی
Assistant professor, Department Management, Faculty of Literature and Humanities, University of Gonabad, Gonabad, Iran.
سید مجتبی موسوی نقابی
(Corresponding Author) Assistant professor, Department Management, Faculty of Literature and Humanities, University of Gonabad, Gonabad, Iran.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :