سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی آموزشی حکمی ( حکمت بنیان) به عنوان طراحی پژوهی

Publish Year: 1402
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 200

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHCSR01_031

Index date: 9 July 2024

طراحی آموزشی حکمی ( حکمت بنیان) به عنوان طراحی پژوهی abstract

طراحی آموزشی حکمی ( حکمت بنیان ) مبتنی بر رویکرد بومی حکمی – اجتهادی مدل سازی شد . این مدل طراحی آموزشی پژوهشمحور ، برای طراح آموزش شرایطی فراهم می کند تا مطابق با ابعاد یادگیری مطلوب، مفروضات ، عادات و الگوهای ذهنی خود را در هرطراحی آموزشی مورد بازبینی و تجدید نظر قرار دهد و به خلق مدل یادگیری متناسب با موقعیت و شرایط مطلوب بپردازد به عبارتی باذهنیت و تفکر علمی طراحی انجام دهد و با اجرای مراحل آن، یادگیری و ابعاد تغییر در افراد را متناسب با انسان مطلوب عملیاتی نماید.مدل طراحی آموزشی حکمی ابتدا از تبیین و تفسیر انسان مطلوب شروع و با تبیین و تفسیر انسان محقق ادامه می یابد. هر مرحله مبتنیبر متدهای پژوهشی کیفی با کاوش در منابعی که می تواند انسان مطلوب و انسان محقق را تبیین نماید، اجرا می گردد و سپس برای تبیینو تفسیر تغییر انسان محقق به انسان مطلوب عناصر طراحی آموزشی که شامل تبیین و تفسیر ابعاد یادگیری ، اهداف یادگیری ، نقش وتبحرمعلم و شاگرد، تولید محتوا و انتخاب رسانه/ تکنولوژی، تدریس، سنجش و ارزشیابی است، با طرح سوال از مطلوبیت ها و قیاس آن باانسان محقق ، تغییر انسان محقق از انسان محقق مطلوب استنطاق و استنتاج می شود و در نهایت ابعاد طراحی آموزشی حکمی سازماندهیمی گردد. این پژوهش اولین تلاش برای طراحی آموزشی مبتنی بر یک رویکر بومی است بنابراین در این پژوهش با استفاده از یک رویکردبومی ابتدا یک مدل طراحی آموزشی با نگاه متفاوت طراحی و سپس با نگاهی که به مسایل آموزش و پرورش و آموزش عالی در کشور وجهان وجود دارد یک مدل مطلوبیت که انسان حکیم است پیشنهاد گردید.

طراحی آموزشی حکمی ( حکمت بنیان) به عنوان طراحی پژوهی Keywords:

طراحی آموزشی , طراحی پژوهی , رویکرد حکمی ( حکمت بنیان) , حکمت آموز , حکمت ورزی

طراحی آموزشی حکمی ( حکمت بنیان) به عنوان طراحی پژوهی authors

زهرا جامه بزرگ

دانشیارگروه تکنولوژی آموزشی و دبیر هسته پژوهشی بومی گرایی در طراحی و تولید رسانه های دیجیتال مبتنی برفرهنگ ایرانی- اسلامی، دانشکده روان شناسی وعلوم تربیتی، دانشگاه عالمه طباطبایی، تهران، ایران

مقاله فارسی "طراحی آموزشی حکمی ( حکمت بنیان) به عنوان طراحی پژوهی" توسط زهرا جامه بزرگ، دانشیارگروه تکنولوژی آموزشی و دبیر هسته پژوهشی بومی گرایی در طراحی و تولید رسانه های دیجیتال مبتنی برفرهنگ ایرانی- اسلامی، دانشکده روان شناسی وعلوم تربیتی، دانشگاه عالمه طباطبایی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی روش های پژوهش در علوم انسانی و اجتماعی: رویکردهای نوپدید و چالش های پیش رو پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی آموزشی، طراحی پژوهی، رویکرد حکمی ( حکمت بنیان) ، حکمت آموز، حکمت ورزی هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 200 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طراحی آموزشی حکمی ( حکمت بنیان ) مبتنی بر رویکرد بومی حکمی – اجتهادی مدل سازی شد . این مدل طراحی آموزشی پژوهشمحور ، برای طراح آموزش شرایطی فراهم می کند تا مطابق با ابعاد یادگیری مطلوب، مفروضات ، عادات و الگوهای ذهنی خود را در هرطراحی آموزشی مورد بازبینی و تجدید نظر قرار دهد و به خلق مدل یادگیری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی آموزشی حکمی ( حکمت بنیان) به عنوان طراحی پژوهی با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.