سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر ویژگیهای آستنیت باقیمانده بر قابلیت کشش عمیق ورقهای نورد سرد و آنیل شده فولاد TRIP

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 945

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MATFORM04_065

Index date: 30 June 2013

بررسی اثر ویژگیهای آستنیت باقیمانده بر قابلیت کشش عمیق ورقهای نورد سرد و آنیل شده فولاد TRIP abstract

در سالهای اخیر دستهای از فولادها که در آنها با وقوع مکانیزم TRIP (افزایش پلاستیسیته در اثر استحاله آستنیت باقیمانده به مارتنزیت) علاوه بر استحکام بالا قابلیت فرم پذیری مطلوبی نیز به دست میآید کاربردهای فراوانی را در صنایع خودرو به خود اختصاص داده اند. آستنیت باقیمانده بعنوان مهمترین جزء ریزساختار این نوع فولادها نقش قابل توجهی بر قابلیت فرم پذیری ورقهای تولید شده دارند. در این پژوهش تاثیر کسرحجمی، غلظت کربن و مورفولوژی آستنیت باقیمانده در ورق نورد سرد و آنیل شده فولاد TRIP با ترکیب شیمیایی 0.37C-1.3Mn-1.3Si بر قابلیت کشش عمیق آن مطالعه شده است. به منظور حصول ویژگیهای مختلف از آستنیت باقیمانده، ورقهای نورد سرد شده در دماهای 800 و 900 درجه سانتیگراد آنیل شده و سپس در دماهای 370 و 410 درجه سانتیگراد به مدت 300 ثانیه تحت عملیات آستمپرینگ قرار گرفتند. نتایج آزمایشات کشش عمیق که با معیار LDR مورد بررسی قرار گرفت نشان میدهند که کسرحجمی بالای آستنیت باقیمانده به دلیل افزایش استحاله مارتنزیتی ناخواسته در منطقه فلنج، قابلیت کشش عمیق فولادهای TRIP را بهبود نخواهد داد. بلکه برای افزایش قابلیت کشش عمیق مقادیر بهینه ای از کسرحجمی و پایداری آستنیت باقیمانده لازم است. همچنین مشاهده شد که افزایش آستنیت باقیمانده فیلمی شکل در ساختار به دلیل افزایش بیش از حد پایداری آستنیت باقیمانده موجب کاهش قابلیت کشش عمیق مىشود.

بررسی اثر ویژگیهای آستنیت باقیمانده بر قابلیت کشش عمیق ورقهای نورد سرد و آنیل شده فولاد TRIP Keywords:

بررسی اثر ویژگیهای آستنیت باقیمانده بر قابلیت کشش عمیق ورقهای نورد سرد و آنیل شده فولاد TRIP authors

هومن اثمری

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندس مواد، دانشکده مهندسی، دانشگاه سمن

اسماعیل عمادالدین

استادیار گروه مهندسی مواد، دانشکده مهندسی، دانشگاه سمنان

علی حبیب اله زاده

استادیار گروه مهندسی مواد، دانشکده مهندسی، دانشگاه سمنان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Hakan Hallberg, Paul Hakansson, Matti Ristinmaa, _ Constitutive Model for ...
Numericl Analysis of the Formability of Unstable Austenitic Steels", J. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر ویژگیهای آستنیت باقیمانده بر قابلیت کشش عمیق ورقهای نورد سرد و آنیل شده فولاد TRIP" توسط هومن اثمری، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندس مواد، دانشکده مهندسی، دانشگاه سمن؛ اسماعیل عمادالدین، استادیار گروه مهندسی مواد، دانشکده مهندسی، دانشگاه سمنان؛ علی حبیب اله زاده، استادیار گروه مهندسی مواد، دانشکده مهندسی، دانشگاه سمنان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس شکل دهی فلزات و مواد ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فولاد TRIP، قابلیت کشش عمیق، LDR، آستنیت باقیمانده هستند. این مقاله در تاریخ 9 تیر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 945 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سالهای اخیر دستهای از فولادها که در آنها با وقوع مکانیزم TRIP (افزایش پلاستیسیته در اثر استحاله آستنیت باقیمانده به مارتنزیت) علاوه بر استحکام بالا قابلیت فرم پذیری مطلوبی نیز به دست میآید کاربردهای فراوانی را در صنایع خودرو به خود اختصاص داده اند. آستنیت باقیمانده بعنوان مهمترین جزء ریزساختار این نوع فولادها نقش قابل توجهی بر قابلیت فرم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر ویژگیهای آستنیت باقیمانده بر قابلیت کشش عمیق ورقهای نورد سرد و آنیل شده فولاد TRIP با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.