کاربرد اسیدهای آمینه، ویتامینها و سورفکتانتها برای تولید آنزیم آلفاآمیلاز از سویه بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جداسازی شده از چشمه آبگرم قینرجه (استان اردبیل)

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 811

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIBIOTECH03_120

تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392

Abstract:

آلفاآمیلاز آنزیمی هضم کننده است که پیوندهای گلیکوزیدی 4 → 1 α –D موجود در نشاسته و مشتقات کربوهیدراتی آن را شکسته و ترکیباتی نظیر گلوکز، مالتوز و دکسترین تولید میکند. این آنزیم کاربردهای زیادی در صنایع غذایی، تولید شویندهها، کاغذ و پارچه دارد، به طوریکه 30 درصد از بازار جهانی تولید آنزیم را به خود اختصاص داده است ( 3). با گسترش مرزهای بیوتکنولوژی، کاربردهای آلفاآمیلاز در بسیاری از زمینههای کلینیکی، دارویی و شیمی تجزیه مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق سویه باکتریایی جدا شده از چشمه آبگرم قینرجه (دامنه شمالی کوه سبلان، استان اردبیل) در محیط پایه مایع برای تولید آلفاآمیلاز کشت داده شد و تأثیر آمینواسیدهایی مانند تریپتوفان، سیستئین، گلیسین، آسپارژین، گلوتامین، متیونین، لیزین، آرژنین و فنیل آلانین و ویتامینهای مختلف از جمله اسید پانتونیک، بیوتین، تیامین، اسید آسکوربیک، اسید نیکوتینیک، پیریدوکسین، نیاسین، ریبوفلاوین و اسید فولیک و سورفکتانتهایی مانند توئین 80 تریتون X 100 و سدیم دودسیل سولفات بر تولید آنزیم آلفاآمیلاز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایشات نشان داد استفاده از اسیدآمینه تریپتوفان، به کار گیری همه ویتامینهای ذکر شده باهم و توئین 80 بیشترین تأثیر را بر تولید آنزیم آلفاآمیلاز از خود نشان میدهند. طبق نتایج این آزمایش سویه Bacillus licheniformis-AZ2 سطح مطلوبی از آلفا آمیلاز را تولید میکند که با توجه به مقاومت دمایی C ˚ 80 آن میتواند کاربردهایی در فرآوری نشاسته در صنایع غذایی داشته باشد. فرآیند تولید این آنزیم میتواند با بهینهسازی بیشتر در سطح تجاری مطرح شود.

Authors

علی دلجو

استادیار گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی س

ایمان آرضی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه

صمد گودرزی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه

هدایت باقری

استادیار گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی س

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • رسولی، ایرج، موسوی گرگری، سید لطیف.، سروری زنجانی، رحیم و ...
  • Gonzalez, C.F, Farina, J.I. and de Figueroa, L.I.C. 2008. Optimized ...
  • _ _ K. and Chauhan, B _ _ Process ...
  • Kundu, R. B., 2003. Stimulatory effect of different vitamins on ...
  • Mamo, G. and Gessesse, A. 1999. Effect of cultivations on ...
  • _ _ _ _ _ by an extereme thermophile _ ...
  • Ramegren, M., Andersson, E. and Hahn, B. 1988. Alpha amylase ...
  • Bermeyer, Vol.2, Academic Press, New York, 885-990. ...
  • نمایش کامل مراجع