سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استخراج فلورین از معدن فلورین کمرپشت

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 10,124

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCME02_014

Index date: 1 December 2006

استخراج فلورین از معدن فلورین کمرپشت abstract

تولید فلورین در کشورها عمدتا حسب نیاز صنایع ذوب مادر از سال 1354 آغاز گردید و در این ارتباط تنها معدن فلورین سرب پاجی – میانا راه اندای و مورد بهره برداری قرار گرفت . لذا با توجه به ضرورت راه اندازی و تولید فلورین با توجه به توسعه تولید فولاد نقش فلورین به عنوان کالای واسطه از طرف کارخانجات، این معدن در سال های بعد از انقلاب توسط کارشناسان زغال سنگ البرز مرکزی با حفر 2 تونل دنباله رگه مورد مطالعه اکتشافی سطحی قرار گرفت معدن فوق در استان مازندران، شهرستان سواد کوه (در 2 کیلومتری بعد از شهرستان دوآب) در بخش خطیر کوه قرار دارد. ازلحاظ وضعیت زمین شناسی ناحیه شامل نهشته های مربوط به دوران دوم زمین شناسی است و قدیمی ترین سازن در این منطقه، مربوط به سازند الیکا است از نظر زمین شناسی ساختمانی و تکتونیکی وضعیت آرام نداشته و با توجه به عملکرد شدید عوامل تکتونیکی دو گسل اصلی در منطقه مشاهده می شود. شرایط تشکیل آن هیدروترمال است وبندرت در شرایط پگماتیتی است. این کانی معمولا به صورت رگه ای در بعضی از موارد بهصورت رگه ای یافت می شود. از لحاظ نحوه جمع آوری استخراج آن در این معدن، دنبال رگه ای است یعنی به دنبال نحوه عملکرد رگه، گاهی به صورت زیر زمینی (تونل) و گاهی نیز به صورت روباز استخراج می شود. در استخراج آن معمولا از حفر چال با طول های 80 و 1/20 و 1/40 با استفاده از چکش های حفاری به وزن 18 و 24 کیلوئی استفاده می شود که معمولا از دینامیت دانفو برای خرج گذاری و چالزنی آتشباری استفاده می شود. این معدن از لحاظ تهویه و نگهداری به دلیل روباز بودن و نیز در صورت تونلی به علت کوتاه بودن طول تونل ها، طبیعی می باشند. پس از استخراج فلورین از دل کوه ها و سنگ ها در آخرین مرحله این معدن، نوبت به عملیات کانه آرایی فلورین از باطله بر اساس تجربه کارگران و نیز با استفاده از سرند می رسد.

استخراج فلورین از معدن فلورین کمرپشت Keywords:

استخراج فلورین از معدن فلورین کمرپشت authors

سیامک رضازاده

مدیر گروه معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

مسیح کاویانی چراتی

دانشجوی کارشناسی استخراج معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

رضا نیک روشن

دانشجوی کارشناسی استخراج معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سید کاظم اوروعی، استخراج زیر زمینی (معادن فلزی) - چاپ ...
اصانلو سید مرتضی، استخراج در معادن سطحی، انتشارات دانشگاهی صنعتی ...
گزارش طرح بهره برداری معدن فلورین خطیر کوه ...
زمین شناسی برای رشته جغرافیا _ محمود صداقت _ انتشارات ...
گزارش کارآموزی مسیح کاویانی چراتی ...
گزارش کارآموزی رضا نیک روش ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استخراج فلورین از معدن فلورین کمرپشت" توسط سیامک رضازاده، مدیر گروه معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر؛ مسیح کاویانی چراتی، دانشجوی کارشناسی استخراج معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر؛ رضا نیک روشن، دانشجوی کارشناسی استخراج معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش منطقه ای مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فلورین ، کمرپشت ، استخراج هستند. این مقاله در تاریخ 10 آذر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 10124 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تولید فلورین در کشورها عمدتا حسب نیاز صنایع ذوب مادر از سال 1354 آغاز گردید و در این ارتباط تنها معدن فلورین سرب پاجی – میانا راه اندای و مورد بهره برداری قرار گرفت . لذا با توجه به ضرورت راه اندازی و تولید فلورین با توجه به توسعه تولید فولاد نقش فلورین به عنوان کالای واسطه از طرف کارخانجات، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استخراج فلورین از معدن فلورین کمرپشت با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.