بررسی وضعیت استفاده کتابداران و کاربران کتابخانه های عمومی از شبکه های اجتماعی مجازی
Publish Year: 1402
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 38
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_PUBLIJ-30-1_004
Index date: 7 September 2024
بررسی وضعیت استفاده کتابداران و کاربران کتابخانه های عمومی از شبکه های اجتماعی مجازی abstract
هدف: هدف این پژوهش کشف وضعیت استفاده کتابداران و کاربران کتابخانه های عمومی از شبکه های اجتماعی مجازی است.
روش: پژوهش حاضر به لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش شناسی پیمایشی تحلیلی است. جامعه آماری این پژوهش شامل کتابداران و کاربران استفاده کننده از شبکه های مجازی(اینستاگرام و بله) نهاد کتابخانه های عمومی هستند که در تیر ماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۵۰۰۰ نفر را شامل می شدند. برای نمونه گیری از روش نمونه در دسترسی استفاده شد. ابزار گردآوری و تحلیل داده پرسشنامه بود.
یافته ها: یافته های پژوهش نشان داد که بین قالب اطلاعات (نحوه نمایش اطلاعات) ارایه شده و میزان تعامل کاربران و کتابداران (پسند کردن، نظر دادن و...) با صفحات مجازی شبکه های اجتماعی نهاد کتابخانه های عمومی کشور رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. از نظر میزان تعامل کتابداران و کاربران با صفحات شبکه های اجتماعی مشخص شد کتابداران با توجه به وجود رابطه استخدامی و لزوم تولید محتوا در صفحات مذکور به عنوان بخشی از وظایف محوله، ارتباط و تعامل بیشتری نسبت به کاربران دارند. همچنین از نظر کتابداران استفاده از اطلاعات مرتبط موجود در صفحات شبکه های اجتماعی در عملکرد سازمانی آنها موثر است.
اصالت/ارزش: نتایج این پژوهش وضعیت استفاده از شبکه های اجتماعی از نقطه نظر نوع و نحوه ارایه اطلاعات را به کاربران و کتابداران را نمایان می سازد. همچنین وجود این رسانه ها به عنوان سامانه های جدید ارایه خدمت بر عملکرد کتابداران تاثیر مثبت و معناداری دارند.
بررسی وضعیت استفاده کتابداران و کاربران کتابخانه های عمومی از شبکه های اجتماعی مجازی Keywords:
Social networks , interaction , librarians , users , organizational performance , institutions of public libraries. , شبکه های اجتماعی , تعامل , کتابداران , کاربران , عملکرد سازمانی , نهادکتابخانه های عمومی
بررسی وضعیت استفاده کتابداران و کاربران کتابخانه های عمومی از شبکه های اجتماعی مجازی authors
عباس دولانی
Alzahra University
مرجان خالقی طرقی
Alzahra University
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :