سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

راهکارهای طراحی شهری رودکنارها جهت کاهش آثار سوء سیل؛ مورد مطالعه: رودخانه کرج

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,587

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IFMC01_117

Index date: 14 August 2013

راهکارهای طراحی شهری رودکنارها جهت کاهش آثار سوء سیل؛ مورد مطالعه: رودخانه کرج abstract

رودخانههای درون شهری همیشه به عنوان یکی از قویترین عناصر طبیعی شهر، جاذب جمعیت خسته اززندگی پر فشار شهری هستند. ساکنین شهرها اغلب برای تفریح و گذران اوقات فراغت رودکنارهارا انتخابمیکنند. اما سیل خطری است که این تفرجگاه طبیعی را همواره تهدید میکند و در اکثر شهرها اقداماتی نسنجیده احتمال وقوع سیل را افزایش میدهد این در حالی است که میتوان با رعایت نکاتی در طراحیکالبدی ونیز جانمائی صحیح عناصر معماری که عمدتا طراحان در تکمیل نقش تفرجگاهی رودکنارها در نظر میگیرند اثر مخرب سیلاب را تا حد امکان به حداقل رساند. این مطالعه بیانگر رهنمودهایی در پروسه طراحیو جانمایی عناصر مکمل رودکنارهای درون شهری به منظور کاهش اثر مخرب سیل بوده و پیشنهاداتی در خصوص نحوه جانمایی، طراحی و چینش اجزای طرح از قبیل کاربریهای مکمل، فضای سبز، فضاهای عمومیو خصوصی ارائه خواهد شد. روش پژوهشی مورد استفاده در بخش شناخت وضع موجود، روش تحلیلی توصیفی و مبتنی برسنجش معیارها به شکل کیفی خواهد بود و گردآوری دادهها و اطلاعات نیز به صورت اسنادی و میدانی انجام شده است. همچنین برای بازنمایی شفافتر ادبیات علمی موجود، رودخانه کرج به عنوان یک مورد مطالعاتی برگزیده شده است تا مهمترین معیارهای طراحی شهری درحاشیه آن مبتنی بر مبانی نظری حاکم بر مقاله تعیین گردد

راهکارهای طراحی شهری رودکنارها جهت کاهش آثار سوء سیل؛ مورد مطالعه: رودخانه کرج Keywords:

سیل رودکنارها طراحی شهری رودخانه کرج

راهکارهای طراحی شهری رودکنارها جهت کاهش آثار سوء سیل؛ مورد مطالعه: رودخانه کرج authors

زهره ترابی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، گروه معماری، زنجان، ایران.

حسین حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان،گروه شهرسازی، زنجان، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احبیبی، مهدی، (1388). «مدیریت سیلاب و رواناب سطحی در کلان ...
داننده مهر، علی؛ (1382)؛ »اندازه‌گیری و ارزیابی میزان خسارات ناشی ...
سردشتی، ماهرخ. (1389)؛ »نقش مدیریت سیلاب در توسعه پایدار شهرها». ...
الطفی، حیدر و جعفری، مهتاب؛ (1390)؛ «فرآیند ایمن سازی شهری ...
مهندسان مشاور باوند، (1384)، « طرح ساماندهی دنباله رود کرج». ...
آفیروزبخت، علی و همکاران (1391) «راهبردهای ساختار زیست محیطی شهر ...
ادخت خطیبی، نسرین (1386) «وارنگه رود، گل سرسبد منطقه حفاظت ...
Andoh. (R.2002). "Urban Drainage and Wastewater Treatment for the 21s ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "راهکارهای طراحی شهری رودکنارها جهت کاهش آثار سوء سیل؛ مورد مطالعه: رودخانه کرج" توسط زهره ترابی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، گروه معماری، زنجان، ایران.؛ حسین حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان،گروه شهرسازی، زنجان، ایران. نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی مدیریت سیلاب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیل رودکنارها طراحی شهری رودخانه کرج هستند. این مقاله در تاریخ 23 مرداد 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1587 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رودخانههای درون شهری همیشه به عنوان یکی از قویترین عناصر طبیعی شهر، جاذب جمعیت خسته اززندگی پر فشار شهری هستند. ساکنین شهرها اغلب برای تفریح و گذران اوقات فراغت رودکنارهارا انتخابمیکنند. اما سیل خطری است که این تفرجگاه طبیعی را همواره تهدید میکند و در اکثر شهرها اقداماتی نسنجیده احتمال وقوع سیل را افزایش میدهد این در حالی است که ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله راهکارهای طراحی شهری رودکنارها جهت کاهش آثار سوء سیل؛ مورد مطالعه: رودخانه کرج با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.