سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنگ چینه نگاری و سنگ رخساره های سازند آغاجاری در باختر بندر عباس (برش سورو)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 800

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PLATEAU01_097

Index date: 16 August 2013

سنگ چینه نگاری و سنگ رخساره های سازند آغاجاری در باختر بندر عباس (برش سورو) abstract

درباختر بندرعباس رخنمونهای وسیعی ازسازند اغاجاری دیده میشود برشی ازاین سازند به ستبرای 310.3 متر درتاقدیس سورو ازدیدگاه زمین شناسی رسوبی مورد مطالعه قرارگرفت بررسی های صحرایی و ازمایشگاهی برروی 60 نمونه برداشت شده نشان میدهد این سازند شامل 4سنگ رخساره زیراست مارن 182.6و58.85درصد ماسه سنگ آهکی 117.4متر و 37.83درصد سیلتستون 10متر و 3.22 درصد و سنگ آهک 0.3متر و 0.1درصد ساخت های رسوبی و ویژگیهای بافتی این سنگ رخساره ها بیانگر آنند که سازند اغاجاری دربرش سورو دریک محیط رسوبی از نوع رودخانه پرپیچ و خم مئاندری واقع دردشت ساحلی مجاور دریا و با اقلیم گرم نیمه خشک تاخشک بجای گذاشته شدهاست رخساره اهکی نیز معرف پیش روی محدود اب دریا دراین دشت ساحلی می باشد درگستره مورد مطالعه این سازند با مرزهایی ازنوع ناپیوستگی فرسایشی برروی سازند میشان و زیرسازند بختیاری قراردارد.

سنگ چینه نگاری و سنگ رخساره های سازند آغاجاری در باختر بندر عباس (برش سورو) Keywords:

سنگ چینه نگاری و سنگ رخساره های سازند آغاجاری در باختر بندر عباس (برش سورو) authors

پیمان رضایی

استادیار،دانشگاه هرمزگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Dunham, RJ. 1 962 .classification of carbonate rocks according to ...
Fakhari, M; Hosseini, A. 1 994.Geological map of Bandar abbas, ...
Reading, H. G.2009: Sedimentary Environment, process, facies and stratigraphy, Blackwell, ...
Tucker, M.E .200 1 .An Introduction to sedimentary petrology, Blackwell, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنگ چینه نگاری و سنگ رخساره های سازند آغاجاری در باختر بندر عباس (برش سورو)" توسط پیمان رضایی، استادیار،دانشگاه هرمزگان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش زمین شناسی فلات ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سنگ چینه نگاری، سنگ رخساره، سازند آغاجاری هستند. این مقاله در تاریخ 25 مرداد 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 800 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که درباختر بندرعباس رخنمونهای وسیعی ازسازند اغاجاری دیده میشود برشی ازاین سازند به ستبرای 310.3 متر درتاقدیس سورو ازدیدگاه زمین شناسی رسوبی مورد مطالعه قرارگرفت بررسی های صحرایی و ازمایشگاهی برروی 60 نمونه برداشت شده نشان میدهد این سازند شامل 4سنگ رخساره زیراست مارن 182.6و58.85درصد ماسه سنگ آهکی 117.4متر و 37.83درصد سیلتستون 10متر و 3.22 درصد و سنگ آهک 0.3متر و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنگ چینه نگاری و سنگ رخساره های سازند آغاجاری در باختر بندر عباس (برش سورو) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.