شبیه سازی و بهینه سازی سیستم ترکیبی تجدیدپذیر جهت تامین انرژی الکتریکی و گرمایی دانشکده فنی و مهندسی گرگان، دانشگاه گلستان
Publish place: Journal of Solid and Fluid Mechanics، Vol: 14، Issue: 3
Publish Year: 1403
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 53
This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JSFM-14-3_005
تاریخ نمایه سازی: 3 مهر 1403
Abstract:
امروزه با توجه به افزایش جمعیت، مصرف روزافزون برق و استفاده گسترده از تجهیزات پیشرفته، نیاز به انرژی روز به روز در حال افزایش است. آسیب های زیست محیطی ناشی از استفاده از سوخت های فسیلی، به همراه پیامدهای اقتصادی و سیاسی مرتبط در کشورهای سراسر جهان، منجر به یافتن منابع انرژی جایگزین شده است. یکی از مهمترین مزایای منابع انرژی تجدیدپذیر این است که می توانند دیگر منابع انرژی ترکیب شده و سیستم های تجدیدپذیر ترکیبی را ایجاد کنند. سیستم های ترکیبی تجدیدپذیر تجهیزاتی هستند که بیش از یک منبع تولید انرژی کار می کنندتا بار الکتریکی و گرمایی مورد نیاز را تامین نمایند. در این مقاله، با استفاده از نرم افزار هومر برای تامین انرژی دانشکده فنی دانشگاه گلستان واقع در شهر گرگان یک سیستم ترکیبی تجدیدپذیر طراحی شده است. این سیستم با استفاده از پنل خورشیدی، توربین بادی، دیزل ژنراتور و با مشارکت شبکه برق مورد نیاز مجموعه را تامین می کند. همچنین با استفاده از بویلر و کنترل کننده گرما، گرمایش موردنیاز سیستم تامین می شود. نتایج حاکی از آن است که سیستم بهینه دارای هزینه فعلی کل ۲۱۴۲۶۶ دلار، هزینه تولید هر کیلووات ساعت انرژی برابر با ۰۱۵۹/۰ دلار، سهم مشارکت منابع تجدیدپذیر ۷/۷۱ % می باشد. همچنین نتایج آنالیز حساسیت نشان می دهد که با افزایش نرخ تورم به ۲۰% مقدار هزینه فعلی کل پروژه نیز ۱۶% افزایش می یابد..
Keywords:
Authors
محمد شکی
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده فنی و مهندسی گرگان، دانشگاه گلستان، گرگان؛ ایران
سید محمد جواد حسینی کهساری
دانشیار، دانشکده فنی و مهندسی گرگان، دانشگاه گلستان، گرگان؛ ایران
مهدی عیسی پور
دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه کلگری، کلگری، آلبرتا؛ کانادا
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :