سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

الگوی مطلوب نظارت بر موسسات مالی اسلامی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 746
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AIBS22_006

Index date: 3 September 2013

الگوی مطلوب نظارت بر موسسات مالی اسلامی abstract

در این تحقیق تلاش شده است تا ضمن تقسیم بندی تمامی الگوهای موجود در زمینه نظارت بر موسسات مالی اسلامی به سه دسته رویکردهای حداقلی، میانی و حداکثری و برای هر یک از این رویکردها، تجربه یک کشور ( به عنوان نمونه) مورد بررسی دقیق قرار گیرد. پس از آن، شمن بررسی تجربه ایران در زمینه نظارت شرعی، مشاهده خواهیم کرد الگوی ایران در گروه رویکردهای حداقلی قرار می گیرد. در ادامه ضمن ارائه الگویی برای تقویت مسئله نظارت شرعی در شبکه بانکی کشور، مزیت ها و چالش های مورد انتظار از الگوی پیشنهادی را مورد بحث قرار داده و راهکارهایی به منظور حل چالش ها ارائه می شود. یافته های این تحقیق که به روش کتابخانه ای، مرور گسترده ادبیات و تحلیل محتوا انجام می شود، چشم انداز مناسبی برای راه اندازی نظام نظارت شرعی در ایران ارائه کرده که خود می تواند به عنوان یکی از محورهای طرح تحول نظام بانکی مورد توجه قرار گیرد.

الگوی مطلوب نظارت بر موسسات مالی اسلامی Keywords:

الگوی مطلوب نظارت بر موسسات مالی اسلامی authors

مقاله فارسی "الگوی مطلوب نظارت بر موسسات مالی اسلامی" توسط موسویان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی بیست و دومین همایش بانکداری اسلامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بانکداری اسلامی، نظارت شرعی، شورای فقهی، قانونگذاری، ایران. طبقه بندی JEL :L87; O10; O16; Z10 هستند. این مقاله در تاریخ 12 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 746 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق تلاش شده است تا ضمن تقسیم بندی تمامی الگوهای موجود در زمینه نظارت بر موسسات مالی اسلامی به سه دسته رویکردهای حداقلی، میانی و حداکثری و برای هر یک از این رویکردها، تجربه یک کشور ( به عنوان نمونه) مورد بررسی دقیق قرار گیرد. پس از آن، شمن بررسی تجربه ایران در زمینه نظارت شرعی، مشاهده خواهیم ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بانکداری اسلامی و بانکداری طبقه بندی شده است.