ردیابی غیرفعال هدف مانور بالا با استفاده از مشاهدات سمت به روش فیلتر برهم کنشی چندمدلی کالمن حجم مکعبی
Publish place: Radar Magazine، Vol: 11، Issue: 1
Publish Year: 1402
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 60
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_RADAR-11-1_007
Index date: 22 October 2024
ردیابی غیرفعال هدف مانور بالا با استفاده از مشاهدات سمت به روش فیلتر برهم کنشی چندمدلی کالمن حجم مکعبی abstract
ردیابی تنها با مشاهدات سمت (BOT)، احتمال شناسایی شدن توسط طرف مقابل را به دلیل غیر فعال بودن مشاهدات به حداقل می رساند. ردیابی اهداف متحرک در زیر آب، توسط زیردریایی، مستلزم استفاده زنجیره ای از مشاهده غیرفعال زاویه هدف در طول زمان می باشد. در این حالت، بهبود تخمین موقعیت هدف در گرو مانور مناسب زیردریایی برای افزایش مشاهده پذیری است. همچنین، از آنجایی که حرکت هدف می تواند دارای مدل های متفاوتی باشد، بایستی از فیلتر های چندگانه برهم کنشی (IMM) برای بهبود دقت ردیابی اهداف مانوردار استفاده کرد. از سوی دیگر، به علت غیرخطی بودن معادلات اندازه گیری و معادلات حرکت هدف، بهتر است از فیلتر کالمن حجم مکعبی (CKF) برای بهبود دقت ردیابی استفاده کرد. در این مقاله از فیلتر IMM-CKF برای ردیابی هدف مانور بالا که در مقاطع مختلف حرکت خود از دینامیک های مختلف استفاده می کند، در شرایطی که در هر لحظه تنها یک مشاهده سمت از آن وجود دارد، استفاده می شود. نتایج شبیه سازی روش پیشنهادی و مقایسه آن با فیلترهای برهم کنشی چندمدلی کالمن توسعه یافته و خنثی و همچنین فیلتر نوین کالمن شبه خطی (PLKF) نشان می دهد که در قسمت هایی از حرکت که دارای مانور های شدیدی است، IMM-CKF عملکرد مناسب تری نسبت به سایر روش ها دارد.
ردیابی غیرفعال هدف مانور بالا با استفاده از مشاهدات سمت به روش فیلتر برهم کنشی چندمدلی کالمن حجم مکعبی Keywords:
ردیابی غیرفعال هدف مانور بالا با استفاده از مشاهدات سمت به روش فیلتر برهم کنشی چندمدلی کالمن حجم مکعبی authors
محسن ابراهیمی
دانشجوی دکتری ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران
سید محمد مهدی دهقان بنادکی
دانشیار ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران
فیروز اللهوردی زاده
استادیار ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :