سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رابطه سبک فرزند پروری طرد گرایانه با احساس تنهایی و خوداثربخشی در دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله شهرستان دزفول

Publish Year: 1402
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 80

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EDUCD01_130

Index date: 23 October 2024

بررسی رابطه سبک فرزند پروری طرد گرایانه با احساس تنهایی و خوداثربخشی در دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله شهرستان دزفول abstract

هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه سبک فرزندپروری طرد گرایانه ادراک شده با احساس تنهایی و خوداثربخشی در دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله شهرستان دزفول می باشد. جامعه پژوهش حاضر کلیه دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله شهرستان دزفول می باشد که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای ، تعداد ۵۱۳ نفر به عنوان نمونه انتخاب گردید. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های سبک ها و ابعاد فرزندپروری ادراک شده (PSDQ) رابینسون، پرسشنامه احساس تنهایی (UCLA) و پرسشنامه خود کارآمدی شرر (SES) استفاده شده و روش تحقیق در این پژوهش همبستگی می باشد. همچنین برای کلیه فرضیه ها سطح معناداری ۰۵/ ۰= α در نظر گرفته شده است . نتایج نشان داد که بین سبک فرزندپروری طرد گرایانه ادراک شده و احساس تنهایی رابطه مثبتی وجود دارد و بین سبک فرزندپروری طرد گرایانه ادراک شده و خوداثربخشی رابطه منفی وجود دارد.

بررسی رابطه سبک فرزند پروری طرد گرایانه با احساس تنهایی و خوداثربخشی در دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله شهرستان دزفول Keywords:

سبک فرزندپروری طرد گرایانه ادراک شده , احساس تنهایی , خوداثربخشی , نوجوانی .

بررسی رابطه سبک فرزند پروری طرد گرایانه با احساس تنهایی و خوداثربخشی در دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله شهرستان دزفول authors

شکوه تبرا

دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد، رشته برنامه ریزی آموزشی، پژوهشکده تعلیم و تربیت استان خوزستان، آموزش و پرورش دزفول

زهرا تقوی مقدم

دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد، رشته مشاوره، ، پژوهشکده تعلیم و تربیت استان خوزستان، آموزش و پرورش دزفول

مقاله فارسی "بررسی رابطه سبک فرزند پروری طرد گرایانه با احساس تنهایی و خوداثربخشی در دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله شهرستان دزفول" توسط شکوه تبرا، دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد، رشته برنامه ریزی آموزشی، پژوهشکده تعلیم و تربیت استان خوزستان، آموزش و پرورش دزفول؛ زهرا تقوی مقدم، دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد، رشته مشاوره، ، پژوهشکده تعلیم و تربیت استان خوزستان، آموزش و پرورش دزفول نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی ایده های تحول آفرین در تعالی نظام آموزش و پرورش پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سبک فرزندپروری طرد گرایانه ادراک شده، احساس تنهایی ، خوداثربخشی ، نوجوانی . هستند. این مقاله در تاریخ 2 آبان 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 80 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه سبک فرزندپروری طرد گرایانه ادراک شده با احساس تنهایی و خوداثربخشی در دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله شهرستان دزفول می باشد. جامعه پژوهش حاضر کلیه دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله شهرستان دزفول می باشد که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای ، تعداد ۵۱۳ نفر به عنوان نمونه انتخاب گردید. برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رابطه سبک فرزند پروری طرد گرایانه با احساس تنهایی و خوداثربخشی در دختران نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله شهرستان دزفول با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.