سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی هیدروزولوژیکی آبخوان سازنده سخت مس سرچشمه

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,051

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GSI24_274

Index date: 5 September 2013

ارزیابی هیدروزولوژیکی آبخوان سازنده سخت مس سرچشمه abstract

معدن مس سرچشمه یکی از بزرگ‌ترین معادن روباز دنیا می‌باشد. این مردم با توجه به پایین رفتن حفاری هم‌تراز شدن محدوده استخراج با سطح تراز آب‌های زیرزمینی و در نتیجه ورود آب به پیت مردم در امر استخراج اختلال ایجاد شده است . برای ادامه مددکاری و عملیات استخراج باید مدد روش مناسبی زهکشی گردد که این امر مستلزم ارزیابی خصوصیات هیدرولیکی آبخوان است. این منطقه از سازنده‌های سخت نزدیک آندزیت، هورنیلند و گرانودیوریت تشکیل شده است. در صد و شکاف‌ها در سازنده‌های سخت به شدت بر جریان سیال در این مناطق اثر می‌گذارند. ما دلت را یک جریان که برای آب خانه‌های همگن ارائه گردیده‌اند برای توصیف جریان در سنگ‌های طرز و شکاف تا مناسب نمی‌باشند. مکانیسم جریان سیال در سنگ‌های درز و شکاف تا بسیار پیچیده است در نتیجه مدل‌های مربوطه نیز از تعداد زیادی پارامتر تشکیل شده‌اند که با توجه به پیچیدگی و حجم زیاد محاسبات، این مدل‌ها برای تجزیه و تحلیل آزمون پمپاژ از جذابیت کمتری برخوردار می‌باشند. از آنجایی که رفتار آبخوان مورد پمپاژ به وسیله ناهمگن این و همچنین توسط شرایط مرزی داخلی و خارجی کنترل می‌شود بدین جهت پیش‌بینی صحیح پارامترهای آبخوان نیاز به تبیین نقش عوامل مذکور در رژیم جریان آبخوان دارد. آنالیز مشتق تشخیص بخش‌های مختلف رفتار باد خوان در طی آزمون و جداسازی قسمتی که جریان شعاعی حکم‌فرماست را امکان‌پذیر می‌سازد. روش‌های معمول آنالیز نمودارهای افت - زمان به همراه منحنی‌های مشتق به افت - زمان و سپس تعلیق با زمین‌شناسی منطقه طبیعت ناهمگونی و اثر آن بر عکس‌العمل آبخوان در مقابل پمپاژ را آشکار می‌سازد. با استفاده از آنالیز نتایج آزمایش پمپاژ و به کارگیری روش مشتق گیجی و مدل ( kazemi et al . 1969 ) مشخص گردید که منطقه مورد نظر از مدل مو تخلخل دوگانه پیروی می‌کند و آبخوان آب زیرزمینی این منطقه با استفاده از این روش‌ها ارزیابی و پارامترهای آن تعیین شده است.

ارزیابی هیدروزولوژیکی آبخوان سازنده سخت مس سرچشمه authors

نوذر سامانی

استاد بخش علوم زمین - دانشکده علوم دانشگاه شیراز

ندا رحیم پور

دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم زمین - دانشکده علوم دانشگاه شیراز

مهرداد پسندی

دانشجوی دکتری بخش علوم زمین - دانشکده علوم دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جدول شماره (1): مقادیر ضریب ذخیره و قابلیت انتقال محاسبه ...
آدرس: شیراز- دانشگاه شیراز- دانشکده علوم- بخش علوم زمین 71454 ...
Kruseman, G. P.(1991). Analysis and Evaluation of Pumping Test Data, ...
Cooper, H. H., Jr., & Jacob, C. E. 1946. A ...
_ _ ig-Econom ides, C.1988. Use of the pressure derivative ...
McConnell, C.L. 1993. Double porosity well testing in the fractured ...
Ostrowski, L.P.& Kloska, M.B.1989. Use of pressure derivative in analysis ...
Samani N, Pasandi, M(2001). Derivative-as sted Evaluation ofa Heterog eneous ...
Spane, F. A., Jr. & Wurster, S. K. 1993. DERIV: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی هیدروزولوژیکی آبخوان سازنده سخت مس سرچشمه" توسط نوذر سامانی، استاد بخش علوم زمین - دانشکده علوم دانشگاه شیراز؛ ندا رحیم پور، دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم زمین - دانشکده علوم دانشگاه شیراز؛ مهرداد پسندی، دانشجوی دکتری بخش علوم زمین - دانشکده علوم دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی بیست و چهارمین گردهمایی علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1051 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معدن مس سرچشمه یکی از بزرگ‌ترین معادن روباز دنیا می‌باشد. این مردم با توجه به پایین رفتن حفاری هم‌تراز شدن محدوده استخراج با سطح تراز آب‌های زیرزمینی و در نتیجه ورود آب به پیت مردم در امر استخراج اختلال ایجاد شده است . برای ادامه مددکاری و عملیات استخراج باید مدد روش مناسبی زهکشی گردد که این امر مستلزم ارزیابی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی هیدروزولوژیکی آبخوان سازنده سخت مس سرچشمه با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.