سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر فرایند آلومینایزنیگ بر مقاومت به اکسیداسیون فولاد زنگ نزن نسوز 1,4837

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,650

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIMS08_050

Index date: 12 December 2006

اثر فرایند آلومینایزنیگ بر مقاومت به اکسیداسیون فولاد زنگ نزن نسوز 1,4837 abstract

فرایند آلومینایزینگ یکی از روش های موجود برای افـزایش مقاومـت بـه اکـسیداسیون فولادهـا در دماهـای بـالا می باشد . مقاومت به اکسایش فولاد های مقاوم به حرارت عمدتاً ناشی از به وجود آمدن لایه اکسید کروم بر سـطح فولاد می باشد . این لایه در دماهای بالا حدود 1000 ° C ناپایدار گشته و نمی تواند عمل حفاظت را به خـوبی انجـام دهد . تحقیقات اخیر نشان می دهد که عمل آلومینایزینگ با ایجاد یک لایه اکسید آلومینیـوم در دماهـای بـالا کـه پایداری بیشتری دارد باعث ب هبود خواص اکسایشی این فولادها می شود . در این تحقیق عملیات آلومینایزینگ بـر روی فــولاد زنــگ نــزن نــسوز DIN 1,4837 انجــام شــد . ســپس ســاختار نمونــه هــای آلومینیــایز شــده بـ ـهوســیله میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و دستگاه (XRD) مورد بررسی قرار گرفته و فازهای موجـود در لایـه هـا شناسایی و به وسیله EDX آنـالیز شـیمیایی گردیدنـد مقاومـت بـه اکـسایش ایـن فولادهـا در دو دمـای 700 ° C و 1100 ° C و در مدت زمان های 100و 75 ، 50 ، 25 ،10، 5 ،3/5 ،2/5 ،1/5 ، 0/5 . ساعت مورد بررسی قرار گرفـت نتایج آزمایش ها نشان می دهد که نمونه های آلومینیایز شده مقاومت به اکسایش قابل ملاحظه ای یافته اند .

اثر فرایند آلومینایزنیگ بر مقاومت به اکسیداسیون فولاد زنگ نزن نسوز 1,4837 Keywords:

اثر فرایند آلومینایزنیگ بر مقاومت به اکسیداسیون فولاد زنگ نزن نسوز 1,4837 authors

شهریار شرفی

استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان، بخش مهندسی متالورژی

محمدرضا فرهنگ

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان، بخش مهندسی متالورژی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I. saeki , T. saito, F.Furuchi , M. Itoh , ...
_ _ _ A 1Ioxs, 1997 ASM Intermationa. ...
S.E. Sadique, M.A. H Mollah, M.M.Ali _ M.M Haque _، ...
_ Laurella, ^ _ _ atmosphere On scale growth rate ...
K. Messaoudi , A.M. Hantz, B. Lesage , ،، Diffusion ...
Wen- Ta Tsai, Kuo- En Huang, ،، Micro structural aspect ...
N.H. Heo, M.T. Kim, J.H. Shin, C.Y.Kim, ،، simultaneous chromizing ...
20 30 40 50 60 70 80 90 100 Angle(Deg.) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر فرایند آلومینایزنیگ بر مقاومت به اکسیداسیون فولاد زنگ نزن نسوز 1,4837" توسط شهریار شرفی، استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان، بخش مهندسی متالورژی؛ محمدرضا فرهنگ، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان، بخش مهندسی متالورژی نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سمانتاسیون، آلومینایزینگ، کرومیا، آلومنیا، مقاومت به اکسایش هستند. این مقاله در تاریخ 21 آذر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2650 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرایند آلومینایزینگ یکی از روش های موجود برای افـزایش مقاومـت بـه اکـسیداسیون فولادهـا در دماهـای بـالا می باشد . مقاومت به اکسایش فولاد های مقاوم به حرارت عمدتاً ناشی از به وجود آمدن لایه اکسید کروم بر سـطح فولاد می باشد . این لایه در دماهای بالا حدود 1000 ° C ناپایدار گشته و نمی تواند عمل حفاظت را به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر فرایند آلومینایزنیگ بر مقاومت به اکسیداسیون فولاد زنگ نزن نسوز 1,4837 با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.