سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

لارومگس سرباز سیاه Hermetia illucens تجزیه کننده پسماندهای آلی

Publish Year: 1403
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 80

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCICA04_076

Index date: 29 November 2024

لارومگس سرباز سیاه Hermetia illucens تجزیه کننده پسماندهای آلی abstract

لاورهای مگس سرباز سیاه Hermetia illucens (L.) دارای رژیم غذایی طبیعی شامل کود حیوانی، ضایعات میوه و سبزیجات و لاشه ها هستند. لاروهای مگس زباله های زیستی را مصرف می کنند، آنها را به زیست توده لارو تبدیل کرده و باقیمانده ای شبیه کمپوست از خود به جای می گذارد. در این پژوهش امکان پرورش مگس سرباز سیاه Hermetia illucens بعنوان یک حشره خوراکی مورد مطالعه قرار گرفت. این بررسی در دمای ۲۷±۲ درجه سلسیوس، رطوبت ۶۰-۷۰ درصد و دوره نوری (۱۴ روشنایی: ۱۰ تاریکی) انجام گرفت. تخم مگس زرد رنگ و دوره انکوباسیون آن حدود یک هفته بود. دوره رشد لاروها بین ۳۰ تا ۴۵ روز به طول انجامید. طول دوره شفیرگی نیز به طور میانگین ۷-۱۰ روز بود. حشرات بالغ مدت کوتاهی پس از خروج از شیفرگی جفتگیری کرده و اقدام به تخمگذاری نمودند. طول حشرات بالغ ۱/۵ تا ۲ سانتی متر است و طول دوره رشدی آنها کوتاه و حدود یک هفته و حداکثر ۱۰ روز بود. تفاله هویج باعث روشن و متمایل به نارنجی شدن رنگ لاروها گردید. نوع تغذیه می تواند در رنگ بدن لاروها موثر باشد. با توجه به در دسترس بودن تفاله میوه ها و سبزی ها، می توان ا ز این طریق غذای اولیه بسیار ارزانی تهیه نمود که باعث کاهش هزینه تمام شده پرورش لارو می شد. لاروها مذکور در انتهای دوره رشدی و قبل از پیش شفیرگی می توانند به طرق مختلف خشک شده و قابل عرضه به بازار خواهند بود.

لارومگس سرباز سیاه Hermetia illucens تجزیه کننده پسماندهای آلی Keywords:

لارومگس سرباز سیاه Hermetia illucens تجزیه کننده پسماندهای آلی authors

سارا فرحی جهرمی

شرکت زیست خوراک فرتاک، مرکز رشد دانشگاه شهید چمران اهواز

مقاله فارسی "لارومگس سرباز سیاه Hermetia illucens تجزیه کننده پسماندهای آلی" توسط سارا فرحی جهرمی، شرکت زیست خوراک فرتاک، مرکز رشد دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی صنعت و تجاری سازی کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زباله های زیستی، دوبالان، حشرات خوراکی هستند. این مقاله در تاریخ 9 آذر 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 80 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لاورهای مگس سرباز سیاه Hermetia illucens (L.) دارای رژیم غذایی طبیعی شامل کود حیوانی، ضایعات میوه و سبزیجات و لاشه ها هستند. لاروهای مگس زباله های زیستی را مصرف می کنند، آنها را به زیست توده لارو تبدیل کرده و باقیمانده ای شبیه کمپوست از خود به جای می گذارد. در این پژوهش امکان پرورش مگس سرباز سیاه Hermetia illucens ... . برای دانلود فایل کامل مقاله لارومگس سرباز سیاه Hermetia illucens تجزیه کننده پسماندهای آلی با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.