سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی میزان افت هد ناشی از اصطکاک در نشتی گاز و تاثیر پارامتر های تاثیرگذار بر آن به روش غیر مخرب آکوستیک امیشن

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,255

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICME12_172

Index date: 16 September 2013

بررسی میزان افت هد ناشی از اصطکاک در نشتی گاز و تاثیر پارامتر های تاثیرگذار بر آن به روش غیر مخرب آکوستیک امیشن abstract

نشتی یکی از عیوب در خطوط انتقال و نگهداری نفت و گاز می باشد. سیال عبوری از دیواره نشت دچار افت فشار شده که بررسی میزان افت فشار هد و تاثیر آن بر دیواره نشت حائز اهمیت است. یکی از روش ها برای نشت یابی و مطالعه نشتی، روش غیر مخرب نشر فراصوتی (آکوستیک امیشن) می باشد. سیال عبوری از دیواره نشت به دیواره ها تنش وارد کرده و کرنش متعاقب آن باعث ایجاد موج الاستیک در لوله یا مخزن حاوی نشت می شود. در این مقاله به بررسی ارتباط بین تنش اعمالی توسط سیال به دیواره نشت، که تاثیر گذارترین مولفه آن تنش شعاعی میباشد، و خصوصیات علائم دریافتی به وسیله حسگرهای آکوستیک امیشن مستقر بر پوسته مخزن یا لوله حاوی سیال بهمراه بررسی پارامتر های تاثیرگذار بر این پدیده پرداخته شده است. نحوه توزیع فشار و تنش با دو روش نظری و آزمایشگاهی بررسی شده است؛ روش نظری بر اساس قوانین دینامیک گازها و تنش استوانه تحت فشار جدار ضخیم و روش آزمایشگاهی بر اساس رابطه لایت هیلز، توان صوت جت خروجی و امواج آکوستیک امیشن میباشد. یافتههای این مطالعه نشان داد که نتایج آزمایشگاهی تطبیق بسیار خوبی با نتایج تئوری دارند.

بررسی میزان افت هد ناشی از اصطکاک در نشتی گاز و تاثیر پارامتر های تاثیرگذار بر آن به روش غیر مخرب آکوستیک امیشن Keywords:

بررسی میزان افت هد ناشی از اصطکاک در نشتی گاز و تاثیر پارامتر های تاثیرگذار بر آن به روش غیر مخرب آکوستیک امیشن authors

مهدی احمدی نجف آبادی

دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه امیرکبیر تهران

محمدعابد معتصمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، ، دانشگاه امیرکبیر تهران

جواد تیموری شندی

دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه امیرکبیر تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خسروزاده، بهنام، "کاربرد روش آکوستیک ایمیشن جهت آزمایش خوردگی لوله"، ...
حسینی، صادق، "بررسی نشتی در سوپاپ موتور احتراق داخلی ار ...
شادروان، ایرج، "طراحی اجزای ماشین"، ویرایش هفتم، 1386 ...
منتظرین، نادر، "دینامیک گازها"، 1383 ...
R.K. MillerEd), Non destructive testing handbook, _ edi tion, Volumes' ...
J.C. Spanner, " Advances in Acoustic Emission", Dunhart, USA, 1981 ...
I. Brodetsky, M. Savic, " Leak Monitoring Systems for Gas ...
W.C. Thompson, K.D. Skogman, "Application of Real Time Flow Modeling ...
E. Naudascher, D Rockwell, "Flow Induced Vibrations", An Engineering Guide, ...
W. Kaewwaewnoi, A. Prateepasen, P. Kaewtrakulpong, "Investigation of the relationship ...
W. Kaewwaewnoi, A. Prateepasen, P. Kaewtrakulpong, ...
W. Kaewwaewnoi, "Theoretical and experimental investigation to measure internal leakage ...
A. Prateepasen, W. Kaewwaewnoi, P Kaewtrakulpong, _ Smart portable noninvasive ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی میزان افت هد ناشی از اصطکاک در نشتی گاز و تاثیر پارامتر های تاثیرگذار بر آن به روش غیر مخرب آکوستیک امیشن" توسط مهدی احمدی نجف آبادی، دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه امیرکبیر تهران؛ محمدعابد معتصمی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، ، دانشگاه امیرکبیر تهران؛ جواد تیموری شندی، دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه امیرکبیر تهران نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آکوستیک امیشن، نشتی، تنش شعاعی، افت هد هستند. این مقاله در تاریخ 25 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1255 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نشتی یکی از عیوب در خطوط انتقال و نگهداری نفت و گاز می باشد. سیال عبوری از دیواره نشت دچار افت فشار شده که بررسی میزان افت فشار هد و تاثیر آن بر دیواره نشت حائز اهمیت است. یکی از روش ها برای نشت یابی و مطالعه نشتی، روش غیر مخرب نشر فراصوتی (آکوستیک امیشن) می باشد. سیال عبوری از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی میزان افت هد ناشی از اصطکاک در نشتی گاز و تاثیر پارامتر های تاثیرگذار بر آن به روش غیر مخرب آکوستیک امیشن با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.