سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت بحران زلزله در بناهای تاریخی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 922

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SAUD01_698

Index date: 16 September 2013

مدیریت بحران زلزله در بناهای تاریخی abstract

بناهای تاریخی ایران عموما ازمصالحی نظیر خشت گل سنگ وچوب ساخته شده است که به لحاظ ارزش فرهنگی ازیک طرف فرسودگی و اسیب دیدگی بسیاری ازعناصرسازه ای آن ازطرف دیگر و مهمترازهمه حفظ کلیت بنا و نماهای بیرونی ودرونی بدون دست خوردگی بیش ازحد عوامل محدود کننده ایست که لازم می دارد روشهای بهسازی لرزه ای برای اینگونه بنا ها تاحدامکان ایمن غیرمخرب موثر و غیراشکار باشند سه ویژگی عمده اسیب پذیری اینگونه بنا ها را دربرابر حوادث طبیعی نظیر زمین لرزه بالا می برد که عبارتنداز: فرسودگی مصالح مقاوم نبودن مصالح و سنگین بودن سازه براین اساس راه کارهای حفاظت این بناها دربرابر زمین لرزه باید متضمن رفع این نواقص باشد این مقاله سعی کرده است راه کارهای مختلفی برای رسیدن به هدف فوق را ارایه دهد راهکارهایی نظیر افزایش ظرفیت باربری تغییر شکل اجزای سازه ایچون افزایش ابعاد مقطع پیش تنیدگی تزریق و همچنین ایجادسازه های نگهبان و برخی روشهای مدیریتی مقاوم سازی بناها به وسیله جایگزینی مصالح جدید و سبک سازی بنا مورد بررسی قرارگرفت

مدیریت بحران زلزله در بناهای تاریخی Keywords:

مدیریت بحران/زلزله/آسیب/بناهای باستانی/بهسازی لرزه ای

مدیریت بحران زلزله در بناهای تاریخی authors

عرفان پورنقیبی

کارشناسی معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پوراحمد، احمد، 1388، بررسی ابعاد پیشگیری از بحران زلزله (مطالعه ...
جوانی، حسن، مدیریت بحران در هنگام وقوع زلزله (شهر ورزقان) ...
حسینی، مازیار، 1349 _ راهنمای کاربردی کاهش خسارات اجزای غیرسازه‌ای ...
خلیل آباد، حسین، 1347، آسیب‌پذیری بافت تاریخی شهر یزد در ...
صالحی، اسماعیل، 1347 _ شناخت، آمادگی و مقابله با حوادث ...
عبدالهی، مجید، - 1353 _ مدیریت بحران در نواحی شهری ...
قریشی‌تبار، احمد، بررسی عوامل موثر بر اثربخشی مدیریت بحران (زلزله ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت بحران زلزله در بناهای تاریخی" توسط عرفان پورنقیبی، کارشناسی معماری نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معماری پایدار و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران/زلزله/آسیب/بناهای باستانی/بهسازی لرزه ای هستند. این مقاله در تاریخ 25 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 922 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بناهای تاریخی ایران عموما ازمصالحی نظیر خشت گل سنگ وچوب ساخته شده است که به لحاظ ارزش فرهنگی ازیک طرف فرسودگی و اسیب دیدگی بسیاری ازعناصرسازه ای آن ازطرف دیگر و مهمترازهمه حفظ کلیت بنا و نماهای بیرونی ودرونی بدون دست خوردگی بیش ازحد عوامل محدود کننده ایست که لازم می دارد روشهای بهسازی لرزه ای برای اینگونه بنا ها ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله و مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت بحران زلزله در بناهای تاریخی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.