سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی کیفیت آب رودخانه کارون بمنظور استفاده در سیستمهای آبیاری تحت فشار

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,245

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCWC01_217

Index date: 6 October 2013

ارزیابی کیفیت آب رودخانه کارون بمنظور استفاده در سیستمهای آبیاری تحت فشار abstract

یکی از بخشهای مطالعات پایه بمنظور احداث سیستمهای آبیاری تحت فشار مطالعات کیفیت آب است. لذا بررسی وشناخت ترکیبات شیمیایی موجود در منابع آبی منطقه حائز اهمیت می باشد. به منظور ارزیابی کیفیت آب رودخانه کارون پارامترهای کیفی آب نظیر شوریEC)و باقیمانده خشک و (K) و پتاسیم (SO سولفات ( 4 ،(Cl) کلر ،(TDS) نمایه هایی ازقبیل درصد سدیم قابل جذبESP)نسبت جذبی سدیمSAR)و کربنات سدیم باقیماندهRSC)مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. آمار و اطلاعات مربوط به هریک از این پارامترها از نمونه برداریهای سازمان آب و برق خوزستان بین سالهای 1346 تا 1390 بصورت ماهانه بدست آمده است. براساس رهنمودهای آیرز و وستکات بیکربنات و باقیمانده خشک و شوری در این سالها عموما در رده ی محدودیت کم تا متوسط و در برخی موارد در رده ی محدودیت زیاد بوده اند؛ کلر و سدیم محلول در آب کارون که در طراحی سیستمهای آبیاری تحت فشار یکی از عوامل تعیین کننده هستند، در رده ی محدودیت زیاد قرار گرفته اند. نتایج حاصل از کلاس بندی ویلکاکس، شوری را در کلاس زیاد و گاهی شدید و سدیمی بودن آب را در کلاسکم و متوسط قرار داد. نمایهRSCدر تمام موارد مقداری کمتر از 1/25داشته است که نشان دهنده این است که کربنات کلسیم در آب آبیاری هیچگونه مشکلی برای خاک بوجود نمی آورد. اندیس لانژیلر آب برابر 0/36-میباشد و بیان می کند که رسوبی در سیستم آبیاری بوجود نخواهد آمد و مقداری خطر خوردگی سبب مدنظر قرار دادن تمهیداتی خواهد شد

ارزیابی کیفیت آب رودخانه کارون بمنظور استفاده در سیستمهای آبیاری تحت فشار Keywords:

سیستمهای آبیاری تحت فشار , کیفیت آب , آیرز و وستکات , ویلکاکس

ارزیابی کیفیت آب رودخانه کارون بمنظور استفاده در سیستمهای آبیاری تحت فشار authors

امید کرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه شهید چمران اهواز

عبدعلی ناصری

استاد دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز

مژگان لامعی

دانشجوی کارشناسی آب دانشگاه ارومیه

سجاد شیخلو

دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
لالوزایی، ا. صادقی پناه، و (1391). "بررسی کیفیت شیمیایی آب ...
فرانه، ع.ا (1374). "دستورالعمل بهره برداری و نگهداری از سیستم ...
هوشمند، ع. (1390). "بررسی کیفی آبهای زیرزمینی جهت استفاده در ...
Ayers, R.S., Westcot, D.W., (1985). "Water quality for Agriculture. Irrigation ...
Nakayama, F.S., Gilbert, R.G., Bucks, D.A. (1978). "Water treatment in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی کیفیت آب رودخانه کارون بمنظور استفاده در سیستمهای آبیاری تحت فشار" توسط امید کرمی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه شهید چمران اهواز؛ عبدعلی ناصری، استاد دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز؛ مژگان لامعی، دانشجوی کارشناسی آب دانشگاه ارومیه؛ سجاد شیخلو، دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه ارومیه نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی بحران آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستمهای آبیاری تحت فشار ، کیفیت آب، آیرز و وستکات، ویلکاکس هستند. این مقاله در تاریخ 14 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1245 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از بخشهای مطالعات پایه بمنظور احداث سیستمهای آبیاری تحت فشار مطالعات کیفیت آب است. لذا بررسی وشناخت ترکیبات شیمیایی موجود در منابع آبی منطقه حائز اهمیت می باشد. به منظور ارزیابی کیفیت آب رودخانه کارون پارامترهای کیفی آب نظیر شوریEC)و باقیمانده خشک و (K) و پتاسیم (SO سولفات ( 4 ،(Cl) کلر ،(TDS) نمایه هایی ازقبیل درصد سدیم قابل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه کارون بمنظور استفاده در سیستمهای آبیاری تحت فشار با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.