سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل لرزه ای سازه های نامتقارن با استفاده از میراگرهای اصطکاکی دورانی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,108

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE07_0823

Index date: 8 October 2013

کنترل لرزه ای سازه های نامتقارن با استفاده از میراگرهای اصطکاکی دورانی abstract

روش های مختلفی برای کنترل ارتعاش ساختمان ها در برابر نیروهای دینامیکی زلزله وجود دارد که به سه دسته کلی کنترل فعال و نیمه فعال، کنترل غیرفعال و جداسازی لرزه ای تقسیم بندی می شوند. رفتار میراگرهای مستهلک کننده انرژی نظیر میراگرهای اصطکاکی که در زمره سیستم هایکنترل غیرفعال طبقه بندی می شوند به گونه ای است که در حین وقوع زلزله با انجام تغییر شکل های پلاستیک، مقدار قابل توجه ای از انرژی لرزهای ورودی به سازه را جذب و مستهلک می نمایند. تأثیر میراگرها بر رفتار لرزه ای یک سازه تابعی از چند پارامتر همچون تعداد میراگرها، محل آن ها در سازه و مشخصات فیزیکی میراگر است. در ساختمان های با پلان نامتقارن هنگام وقوع زلزله علاوه بر حرکت جانبی، پیچش نیز تولید می شود. پیچش از عوامل اصلی تخریب سازه های نامتقارن در هنگام وقوع زلزله است. در این مطالعه میراگرهای اصطکاکی دورانی در ساختمان های 5 01 و 01 طبقه نامتقارن بصورت مناسب در پلان جایگذاری می شود و در حالی که میراگرها بار لغزش بهینه خودرا دارند، در نرم افزار SAP2000 مورد آنالیز تاریخچه زمانی غیرخطی تحت شتاب نگاشت های زلزله طبس، نورتریج و السنترو قرار می گیرد. مقادیر پاسخ های لرزه ای ساختمان های نامتقارن مورد مطالعه قرار می گیرد. ملاحظه می شود که با تعیین مناسب مشخصات میراگر اصطکاکی دورانی از جمله بار لغزش آن و آرایش مناسب آن در پلان سازه، مقادیر پاسخ های ساختمان از جمله برش پایه و طبقات، دریفت طبقات و پیچش، کاهش مناسبی نشان می دهند

کنترل لرزه ای سازه های نامتقارن با استفاده از میراگرهای اصطکاکی دورانی Keywords:

کنترل لرزه ای سازه های نامتقارن با استفاده از میراگرهای اصطکاکی دورانی authors

حامد سامی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-زلزله دانشگاه ارومیه

حبیب سعیدمنیر

استادیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کیوانی، ج؛ رحیمی اصل، م: (1389)، "کاربرد میراگرها در مقاوم ...
ناطقی الهی، ف: (1378)، "میراگرهای انرژی در مقاوم سازی لرزه ...
چوپرا، آ: (1388)، "دینامیک سازه ها عین نیروهای زلزله ". ...
تهرانی زاده، م؛ خالقیان، ف: (1386)، "مایه تایج آزمایشگاهی میراگراصکاکی ... [مقاله کنفرانسی]
Constantinou, M.C and Symans, D. (1993). Seismic response of structures ...
Kelly, J.M., Skinner, R.I. and Heine, A.J. (1972). Mechanism off ...
Pall, Avtar. Marsh, Cedric, (1982). Seismic response of friction damped ...
Mualla, I.H. and Belev, B. (2002). Performance of steel frames ...
Liao, Wen, Mualla, Imad and Loh, Chin, (2004). Shaking table ...
Mualla, I.H., Nielson, L.O. (2000). Parameters influencing the behavior of ...
_ Goel RK.(1998). Effects of supplemental viscous damping On seismic ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل لرزه ای سازه های نامتقارن با استفاده از میراگرهای اصطکاکی دورانی" توسط حامد سامی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-زلزله دانشگاه ارومیه؛ حبیب سعیدمنیر، استادیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ارومیه نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنترل لرزه ای، میراگر اصطکاکی دورانی، بار لغزش، سازه های نامتقارن هستند. این مقاله در تاریخ 16 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1108 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش های مختلفی برای کنترل ارتعاش ساختمان ها در برابر نیروهای دینامیکی زلزله وجود دارد که به سه دسته کلی کنترل فعال و نیمه فعال، کنترل غیرفعال و جداسازی لرزه ای تقسیم بندی می شوند. رفتار میراگرهای مستهلک کننده انرژی نظیر میراگرهای اصطکاکی که در زمره سیستم هایکنترل غیرفعال طبقه بندی می شوند به گونه ای است که در حین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل لرزه ای سازه های نامتقارن با استفاده از میراگرهای اصطکاکی دورانی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.