ارائه مدل خرابی هیسترزیس برای سیستم دیوار برشی فولادی
Publish place: Modares Civil Engineering journal، Vol: 19، Issue: 5
Publish Year: 1398
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 61
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_MCEJ-19-5_002
Index date: 24 February 2025
ارائه مدل خرابی هیسترزیس برای سیستم دیوار برشی فولادی abstract
دیوار برشی فولادی به علت مقاومت پسکمانشی بالا، شکل پذیری قابل توجه، مشخصه های هیسترزیس پایدار و سختی اولیه زیاد، در حال حاضر بهعنوان یک سیستم باربر جانبی مناسب در نظر گرفته می شود. جهت بررسی جامع عملکرد دیوار برشی فولادی، نیاز به ارزیابی و پیش بینی رفتار غیرخطی آن و مدل های هیسترزیس تحلیلی که قابلیت در نظر گرفتن همه ی مودهای زوال را داشته باشند، می باشد. یکی از مدل های هیسترزیس تحلیلی جامع، مدل ایبارا-کراوینکلر زوال اصلاح شده است. برای تعیین پارامترهای مدل، ابتدا ۶۰ عدد دیوار برشی فولادی یک طبقه با اتصال تیر به ستون به صورت مفصلی و همچنین با ضخامت ورق میانی و طول دهانه مختلف با دو نوع فولاد مورد استفاده برای ورق میانی، به صورت عددی مدل سازی و تحلیل شدند. با استفاده از نتایج تحلیل، پارامترهای مدل زوال واسنجی شده و سپس با استفاده از مشخصات هندسی و مقاومتی تاثیرگذار بر روی این پارامترها، با تحلیل وایازش (رگرسیون)، روابطی جهت تعیین پارامترهای مدل برای دیوار برشی فولادی پیشنهاد شد. با توجه به نتایج، پارامترهای اصلی تاثیرگذار بر روی ظرفیت برشی و سختی قبل و بعد از نقطهی تسلیم، ضخامت ورق میانی و نوع فولاد استفاده شده برای آن و نسبت طول دهانه به ارتفاع دیوار برشی فولادی هستند که نسبت طول دهانه به ارتفاع دیوار موثرتر است.
ارائه مدل خرابی هیسترزیس برای سیستم دیوار برشی فولادی Keywords:
Modified Ibarra-Krawinkler deterioration model , Diagonal tension field , Post buckling behavior , Strip modeling , مدل ایبارا-کراوینکلر اصلاح شده , میدان کششی قطری , رفتار پس کمانشی , مدل سازی نواری
ارائه مدل خرابی هیسترزیس برای سیستم دیوار برشی فولادی authors
مهدی قاسمیه
School of Civil EngineeringUniversity of Tehran
امید بامشاد
Former Graduate of School of Civil Engineering - University of Tehran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :