بررسی تجربی تاثیر نبولایزر بر ضریب عملکرد سیستم های تهویه مطبوع انبساط مستﻘیم
Publish place: Modares Mechanical Engineering، Vol: 20، Issue: 8
Publish Year: 1399
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 48
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_MME-20-8_015
Index date: 12 March 2025
بررسی تجربی تاثیر نبولایزر بر ضریب عملکرد سیستم های تهویه مطبوع انبساط مستﻘیم abstract
در این پژوهش به صورت تجربی، با استفاده از تکنولوژی نبولایزر، اثر تزریق آب تقطیر شده در کویل تبخیر کننده، بر هوای ورودی چگالنده در جهت افزایش ضریب عملکرد سیستم های تهویه مطبوع انبساط مستقیم مطالعه شده است. دستگاه آزمایشگاهی از یک تونل تهویه مطبوع به ابعاد ۳۵×۳۵×۲۰۰سانتی متر تشکیل شده است که دارای یک چرخه تبرید تراکمی به ظرفیت یک تن تبرید با مبرد R۴۰۴a است. سیستم کنترلی و ثبت داده ها به همراه سنسورهای فشار و دمای نصب شده در نقاط مختلف این دستگاه، قابلیت ثبت داده های اندازه گیری را با دقت خوب تامین نموده است. نتایج نشان می دهد استفاده از نبولایزر سبب کاهش فشار خروجی و توان مصرفی کمپرسور شده و ضریب عملکرد چرخه تبرید را افزایش خواهد داد. با افزایش دمای هوای عبوری از سطح چگالنده، استفاده از نبولایزر اثربخشی بیشتری خواهد داشت. با افزایش دمای هوای عبوری چگالنده از ۲۱ به ۳۶درجه سانتی گراد، استفاده از نبولایزر موجب کاهش فشار خروجی کمپرسور تا بیش از ۲۷%، کاهش توان مصرفی کمپرسور بیش از ۸% و افزایش ضریب عملکرد چرخه تبرید بیش از ۶۴% خواهد شد. نتایج نشان می دهد تکنولوژی نبولایزر در روزهای گرم سال می تواند با بازیافت آب اتلافی سیستم های تهویه مطبوع، به عنوان روشی عملی و کم هزینه جهت افزایش ضریب عملکرد سیستم های تهویه مطبوع انبساط مستقیم استفاده شود.
بررسی تجربی تاثیر نبولایزر بر ضریب عملکرد سیستم های تهویه مطبوع انبساط مستﻘیم Keywords:
Experimental Setup , Coefficient of Performance , NebulizerEnergy Recovery , Direct Expansion Air Condition Systems , بستر آزمایش , ضریب عملکرد , نبولایزر , بازیافت انرژی , سیستم های تهویه مطبوع انبساط مستقیم
بررسی تجربی تاثیر نبولایزر بر ضریب عملکرد سیستم های تهویه مطبوع انبساط مستﻘیم authors
امین جودت
Mechanical Engineering Department, Engineering Faculty, University of Bojnord, Bojnord, Iran
مجتبی نجفیان
Department of Research and Development, Technology Development Company, University of Bojnord, Bojnord, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :