سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری بر سنتز کوپلیمرهای استری بر پایه الکتیک اسید و گالیکولیک اسید

Publish Year: 1403
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 32

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCCFSTS03_044

Index date: 18 March 2025

مروری بر سنتز کوپلیمرهای استری بر پایه الکتیک اسید و گالیکولیک اسید abstract

این مطالعه به بررسی سنتز کوپلیمرهای استری بر پایه الکتیک اسید و گالیکولیک اسید می پردازد که به عنوان بیومواد و مواد زیست تخریب پذیر در صنایع مختلف مورد توجه قرار گرفته اند. این پلیمرها به دلیل ویژگی های زیست سازگاری و تجزیه پذیری خود، در کاربردهای پزشکی و بسته بندی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. روش های مختلفی برای تولید گالیکوالید، که یک دی استر حلقوی از گالیکولیک اسید است، معرفی شده است. نتایج نشان می دهد که با بهینه سازی شرایط سنتز، می توان بازده تولید این پلیمرها را افزایش داد. این پلیمر که از ترکیب دو مونومر الکتیک اسید و گالیکولیک اسید تشکیل شده است، به دلیل قابلیت تجزیه پذیری زیستی و سازگاری با بافت های انسانی، در زمینه های مختلف پزشکی و بیولوژیکی کاربرد دارد. سنتز PLGA معمولا به دو روش اصلی انجام می شود: پلیمر زاسیون تراکمی و پلیمرزاسیون حلقه گشا. به دلیل نسبت های مختلف ترکیبی از الکتیک و گالیکولیک اسید، این پلیمر خواص مکانیکی متنوعی دارد. این پلیمر می تواند به گونه ای طراحی شود که زمان تخریب آن از چند هفته تا چند سال متغیر باشد.

مروری بر سنتز کوپلیمرهای استری بر پایه الکتیک اسید و گالیکولیک اسید Keywords:

مروری بر سنتز کوپلیمرهای استری بر پایه الکتیک اسید و گالیکولیک اسید authors

علیرضا داوریپور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر - دانشکده فنی کاسپین - دانشکدگان فنی - دانشگاه تهران - رضوانشهر - گیلان - ایران

محسن شهروسوند

دکتری تخصصی مهندسی پلیمر - استادیار دانشکده فنی کاسپین - دانشکدگان فنی - دانشگاه تهران - رضوانشهر - گیلان - ایران

جمشید محمدی روشنده

دکتری تخصصی مهندسی پلیمر - دانشیار دانشکده فنی کاسپین - دانشکدگان فنی - دانشگاه تهران - رضوانشهر - گیلان - ایران

سیدمحمد دواچی

دکتری تخصصی مهندسی پلیمر - استادیار دانشکده زیست شناسی و شیمی - دانشگاه بین المللی تگزاس A&M - الردو - ایالات متحده آمریکا

مقاله فارسی "مروری بر سنتز کوپلیمرهای استری بر پایه الکتیک اسید و گالیکولیک اسید" توسط علیرضا داوریپور، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر - دانشکده فنی کاسپین - دانشکدگان فنی - دانشگاه تهران - رضوانشهر - گیلان - ایران؛ محسن شهروسوند، دکتری تخصصی مهندسی پلیمر - استادیار دانشکده فنی کاسپین - دانشکدگان فنی - دانشگاه تهران - رضوانشهر - گیلان - ایران؛ جمشید محمدی روشنده، دکتری تخصصی مهندسی پلیمر - دانشیار دانشکده فنی کاسپین - دانشکدگان فنی - دانشگاه تهران - رضوانشهر - گیلان - ایران؛ سیدمحمد دواچی، دکتری تخصصی مهندسی پلیمر - استادیار دانشکده زیست شناسی و شیمی - دانشگاه بین المللی تگزاس A&M - الردو - ایالات متحده آمریکا نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی دانشجویان علوم پایه ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلی(الکتیک-کو-گالیکولیک اسید), پلیمرهای زیستتخریب پذیر, مواد زیستی هستند. این مقاله در تاریخ 28 اسفند 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 32 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مطالعه به بررسی سنتز کوپلیمرهای استری بر پایه الکتیک اسید و گالیکولیک اسید می پردازد که به عنوان بیومواد و مواد زیست تخریب پذیر در صنایع مختلف مورد توجه قرار گرفته اند. این پلیمرها به دلیل ویژگی های زیست سازگاری و تجزیه پذیری خود، در کاربردهای پزشکی و بسته بندی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. روش های مختلفی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری بر سنتز کوپلیمرهای استری بر پایه الکتیک اسید و گالیکولیک اسید با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.