سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استحصال مه ؛ِ راهکاری مناسب برای مقابله با کم آبی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,190

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RWD03_038

Index date: 24 November 2013

استحصال مه ؛ِ راهکاری مناسب برای مقابله با کم آبی abstract

استحصال آب از مه در مناطقی که شرایط آن محیا باشد می تواند مورد استفاده قرار گرفته به طوری که آب حاصله دارای کیفیت بالا و تولید آن ارزان و با صرفه است.به طوری که در تحقیقات انجام شده در شمال شیلی در منطقه بیابانی آتاکامبا توانسته برای روستاییان 11 هزار لیتر در شبانه روز آب تهیه کنند و یا در زاویزای کره،هاجای یمن و در سواحل جنوب غربی آفریقا بیش ترین سرعت و نسبت استحصال روزانه به ترتیب برابر با 27/8 ،4/50 و 25 لیتر بر متر مربع بوده است.از آن جا که در ایران نیز از این بلای طبیعی بی نصیب نمانده و کم آبی همواره باعث بروز مشکلات جدی در زمینه های مختلف شده لذا اهمیت بهره برداری و مدیریت منابع در راستای توسعه پایدار بسیار حائز اهمیت می باشد.در کشور ایران استحصال مه به خصوص در استان های جنوبی ایران همانند استان هرمزگان به دلیل بالا بودن رطوبت با توجه به خشکسالی های چند دهه اخیر استفاده از روش های نوین به عنوان روش و ابزاری مناسب باید مورد توجه سیاست گزران،مدیران،مهندسین و بهره برداران منابع طبیعی به منظور مدیریت صحیح و توسعه پایدار قرار گیرد.

استحصال مه ؛ِ راهکاری مناسب برای مقابله با کم آبی Keywords:

استحصال مه ؛ِ راهکاری مناسب برای مقابله با کم آبی authors

محبوبه معتمد نیا

دانشجوی دکتری علوم و مهندسی آبخیزداری

آرش ملکیان

استادیار دانشکده منابع طبیعی،دانشگاه تهران

کمال کریمی زارچی

دانش آموخته دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
علیزاده، ا.، کمالی، غ.، موسوی، ف. و موسوی بایگی، م، ...
مرادی، حر، (1386)، " اولویت بندی استحصال آب از مه ...
موسوی‌بایگی، م. و شعبان زاده، س، (1387)، "طراحی و ساخت ...
Bresci, E., (2002).، Wake C haracterization Downstream of a Fog ...
Burkard, R., Eugster W., Wrzesinsky T., and Klemm, O., (2002). ...
Gleick, P. H., (2000). "The Changing Water Paradigm A Look ...
Marima, V., and Marzol, J., (2001). "Fog Water Collection in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استحصال مه ؛ِ راهکاری مناسب برای مقابله با کم آبی" توسط محبوبه معتمد نیا، دانشجوی دکتری علوم و مهندسی آبخیزداری؛ آرش ملکیان، استادیار دانشکده منابع طبیعی،دانشگاه تهران؛ کمال کریمی زارچی، دانش آموخته دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی-دانشجویی مرتع،آبخیز و بیابان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استحصال مه،توسعه پایدار،جمع کننده های مه،مدیریت منابع آب،مه هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1190 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استحصال آب از مه در مناطقی که شرایط آن محیا باشد می تواند مورد استفاده قرار گرفته به طوری که آب حاصله دارای کیفیت بالا و تولید آن ارزان و با صرفه است.به طوری که در تحقیقات انجام شده در شمال شیلی در منطقه بیابانی آتاکامبا توانسته برای روستاییان 11 هزار لیتر در شبانه روز آب تهیه کنند و یا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استحصال مه ؛ِ راهکاری مناسب برای مقابله با کم آبی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.