سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات ناشی از فرسایش بادی در منطقه سیستان (مطالعه موردی: شهر زابل)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,239

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RWD03_065

Index date: 24 November 2013

بررسی اثرات ناشی از فرسایش بادی در منطقه سیستان (مطالعه موردی: شهر زابل) abstract

طبق آمار موجود در اثر فرسایش بادی سالیانه حدود یک هزار میلیارد ریال خسارت به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر منابع طبیعی کشور وارد می شود.منطقه سیستان به عنوان نمونه ای بارز از این مناطق بشمار می آید که فرسایش بادی به عنوان یکی از مهمترین عوامل تخریب و هدر رفت خاک در این منطقه محسوب می شود.این مطالعه به منظور بررسی تاثیر فرسایش بادی و ریزگرهای حاصل از وزش بادهای غالب منطقه بر روی اراضی کشاورزی،رسوب مواد در آبراهه ها،مخازن،سد ها و سلامتی انسان صورت گرفته است.پس از تهیه اطلاعات اقلیمی،بررسی های میدانی صورت گرفته در منطقه و تکمیل پرسشنامه های مربوطه،اطلاعات حاصل از آنها مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت و در پایان وقوع خشکسالی های پی در پی،از بین رفتن پوشش گیاهی و وزش بادهای 120 روزه به عنوان مهمترین عوامل وقوع طوفان های گرد و خاک و هدر رفتن خاک سطحی شناخته شدند،خشکسالی با خشک شدن دریاچه هامون،سطح برداشت گردو غبار را تا 5 هزار کیلومتر افزایش داده است.بنابراین مناسبترین شیوه های قابل توصیه برای کاهش اثرات مذکور،در منطقه مورد مطالعه احیای پوشش گیاهی،جلوگیری از خشک ماندن بستر دریاچه هامون و مدیریت کاربری اراضی بر اساس استفاده های تعیین شده می باشد.

بررسی اثرات ناشی از فرسایش بادی در منطقه سیستان (مطالعه موردی: شهر زابل) Keywords:

بررسی اثرات ناشی از فرسایش بادی در منطقه سیستان (مطالعه موردی: شهر زابل) authors

سید روح الله موسوی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم خاک،دانشگاه تهران

مجید زابلی

عضو هیات علمی دانشگاه زابل_دانشکده آب و خاک

اصغر رحمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم خاک،دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی، حسن؛ اختصاصی، محمدرضا؛ فیض نیا، سادات و قانعی بافقی، ...
احمدی، حسن . 1377 _ ئومرفولوژی کاربردی، جلد دو م ...
حسینی، محمود؛ شهریاری، علیرضا؛ فخیره، اکبرو سهیلا، نوری، (1389). ارزیابی ...
رنجبر، محسن؛ ایران منش، محسن؛ دهقان، علیرضا. (1384) نقش پلایا ...
گزارش سازمان هواشناسی استان سیستان و بلوچستان، ص .(1385) .77-10 ...
مری، عباس. (1383) بررسی طوفان های گردو خاک، سمینار کارشناسی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات ناشی از فرسایش بادی در منطقه سیستان (مطالعه موردی: شهر زابل)" توسط سید روح الله موسوی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم خاک،دانشگاه تهران؛ مجید زابلی، عضو هیات علمی دانشگاه زابل_دانشکده آب و خاک؛ اصغر رحمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم خاک،دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی-دانشجویی مرتع،آبخیز و بیابان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زهکشی کنترل شده،لایسیمتر،نیترات هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1239 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طبق آمار موجود در اثر فرسایش بادی سالیانه حدود یک هزار میلیارد ریال خسارت به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر منابع طبیعی کشور وارد می شود.منطقه سیستان به عنوان نمونه ای بارز از این مناطق بشمار می آید که فرسایش بادی به عنوان یکی از مهمترین عوامل تخریب و هدر رفت خاک در این منطقه محسوب می شود.این مطالعه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات ناشی از فرسایش بادی در منطقه سیستان (مطالعه موردی: شهر زابل) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.