سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر ضخامت بر روی ویژگی جذب امواج الکترومغناطیس در رنگ های کامپوزیتی بر پایه ی فاز سخت SrFe12O19 و فاز نرم ZnFe2O4

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,090

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICC09_116

Index date: 19 December 2013

بررسی اثر ضخامت بر روی ویژگی جذب امواج الکترومغناطیس در رنگ های کامپوزیتی بر پایه ی فاز سخت SrFe12O19 و فاز نرم ZnFe2O4 abstract

در پژوهش حاضر خواص مغناطیسی و شدت جذب امواج EM نانو ساختار کامپوزیتی (SrFe12O19/ZnFe2O4) در زمینه ی پلیمری مورد بررسی قرار گرفته اند. نانو ساختار کامپوزیتی حاصل از این پژوهش دارای خاصیت فرومغناطیس است. این ماده با استفاده از نمکهای کلریدی و سود سوزآور به روش همرسوبی سنتز شد. ذرات پیش سنتز ابتدا به کمک پمپ خلاء جدا و سپس در دماهای 1000 و 1100 و 1200 درجه سانتیگراد به مدت چهار ساعت تحت عملیات حرارتی واقع شدند. نتایج حاصل از اندازه گیری خواص مغناطیسی نمونه های عملیات حرارتی شده، وجود مخلوطی از فازهای مغناطیسی سخت و نرم با نیروی پسماند زدایی به ترتیب برابر 2/4 و 1/4 و 0/09 kOe برای نمونه های سنتز شده در دماهای 1000،1100 و 1200 درجه سانتیگراد را نشان داد. نتایج حاصل از جذب در گستره ی فرکانس باند X (8تا 12GHz) نشان داد که با افز ایش ضخامت، شدت جذب ماده افزایش می یابد. مثلا در نمونه های سنتز شده در دمای بهینه ی 1100 درجه سانتیگراد با افزایش ضخامت از 2mm به 3/5mm قدرت جذب در فرکانس تشدید 5dB- به 15dB- افزایش پیدا کرد.

بررسی اثر ضخامت بر روی ویژگی جذب امواج الکترومغناطیس در رنگ های کامپوزیتی بر پایه ی فاز سخت SrFe12O19 و فاز نرم ZnFe2O4 Keywords:

بررسی اثر ضخامت بر روی ویژگی جذب امواج الکترومغناطیس در رنگ های کامپوزیتی بر پایه ی فاز سخت SrFe12O19 و فاز نرم ZnFe2O4 authors

مصطفی مهدی پور

گروه مهندسی مواد، دانشکده فنی مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز

عباس کیان وش

گروه مهندسی مواد، دانشکده فنی مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
SANCHIN TY AGI, HIMANSHI B.BASKEY, and TRILOK CHAND SHAMI, 201 ...
Pozar, D. M., 1998, Microwave Engineering, John Wiley & Sons. ...
Yusof, A. A., 2004, The development of microwave absorber from ...
Vinoy, K. J., Jha, R. M., 1995, Trends in radar ...
R. S Meena, Sudeshna Bhattachrya, Ratnamala Chatterjee, 2010, Complex permitivity, ...
B. D. Cullity and C. D. Graham, 2009, INTR ODUCTION ...
C. P. Whlfarth, 1998, Handbook of magnetic materials, volume 3, ...
SANCHIN TYAGI, HIMANSHL B.BASKEY, and TRILOK CHAND SHAMI, 2011, Synthesis ...
Cheng, D. K., 1993, Fundamental. of Engineering El ectromagnetic S, ...
M k Rangolia, M C Chhanthbar, A R Tanna, K ...
H. R. Bertorello, P. G. Bercoff, M. I. Oliva, 2004, ...
Ghasemi A., Hossienpour, A. Morisako, A., Saatchi, A., Salehi, M., ...
Zhi Ma, Yi Zhang, ChenTao Cao, Jing Yuan, QingFang Liu, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر ضخامت بر روی ویژگی جذب امواج الکترومغناطیس در رنگ های کامپوزیتی بر پایه ی فاز سخت SrFe12O19 و فاز نرم ZnFe2O4" توسط مصطفی مهدی پور، گروه مهندسی مواد، دانشکده فنی مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز؛ عباس کیان وش، گروه مهندسی مواد، دانشکده فنی مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره سرامیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فازهای سخت و نرم، عملیات حرارتی، فرکانس تشدید، باند X هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1090 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در پژوهش حاضر خواص مغناطیسی و شدت جذب امواج EM نانو ساختار کامپوزیتی (SrFe12O19/ZnFe2O4) در زمینه ی پلیمری مورد بررسی قرار گرفته اند. نانو ساختار کامپوزیتی حاصل از این پژوهش دارای خاصیت فرومغناطیس است. این ماده با استفاده از نمکهای کلریدی و سود سوزآور به روش همرسوبی سنتز شد. ذرات پیش سنتز ابتدا به کمک پمپ خلاء جدا و سپس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر ضخامت بر روی ویژگی جذب امواج الکترومغناطیس در رنگ های کامپوزیتی بر پایه ی فاز سخت SrFe12O19 و فاز نرم ZnFe2O4 با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.