سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پتانسیل واگرایی منابع قرضه ریزدانه سد خاکی گلفرج جلفا

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 675

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEGE07_044

Index date: 19 January 2014

بررسی پتانسیل واگرایی منابع قرضه ریزدانه سد خاکی گلفرج جلفا abstract

خاکهای رسی واگرا، خاکهای مسئلهداری هستند که در خاکریزها، دیواره کانالهای خاکی و سدهای خاکی مشکلات جبران ناپذیری بوجود میآورند. رس های واگرا ضمن تماس با آب به سرعت شسته میشوند و در صورت قرار گرفتن در معرض جریان آب حتی اگر سرعت جریان کم باشد، به سهولت شسته شده و فرسایش مییابند. یکی از عوامل عمده در تخریب و بیثمر شدن سدهای خاکی، پیدایش آبراهههای ناشی از آبشویی در بدنه و بویژه هسته نفوذ ناپذیر این سدها میباشد. لذا تحقیق و بررسی در مورد این خاکها از اهمیت ویژهای برخوردار بوده، تا با اتخاذ تمهیدات لازم از خسارات جبران ناپذیر پیشگیری شود. در مطالعه حاضر جهت بررسی واگرایی خاکهای مورد مطالعه، پس از بررسیهای مقدماتی صحرایی، آزمایش های فیزیکی شامل هیدرومتری دوگانه، پینهول و آزمایشات شیمیایی روی 22 نمونه خاک انجام گردید که نتایج بررسیهای مقدماتی صحرایی و بررسیهای آزمایشگاهی نشان میدهد که مصالح قرضه مورد مطالعه در رده خاکهای با واگرائی کم تا متوسط قرار میگیرند. طبق این بررسیها بین نتایج حاصل از آزمایشات شیمیایی و پینهول تناقض وجود دارد. در صورتی که نتایج آزمایشات شیمیایی و هیدرومتری دو گانه با همدیگر همخوانی دارند.

بررسی پتانسیل واگرایی منابع قرضه ریزدانه سد خاکی گلفرج جلفا Keywords:

بررسی پتانسیل واگرایی منابع قرضه ریزدانه سد خاکی گلفرج جلفا authors

پریسا فلاح

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر،عضو باشگاه پژوهشگران جوان اهر

ناصر عبدی

دانشجوی دوره دکتری رسوبشناسی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

احمد حسین زاده فرد

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان زمین‌شناسی و اکتشاف معدنی کشور، 1375، نقشه جلفا به ...
عسکری، فرج اله و فاخر، علی، (1372). "تورم و واگرایی ...
عسگری مجد آباد کهنه، ف، (1371). "بررسی تجربی پدیده واگرایی ...
قبادی، محمد حسین، (1388). "مبانی زمین‌شناسی مهندسی (ویژه دانشجویان زمین ...
کمیته ملی سدهای برگ ایران، (1375). "شناسایی و کاربرد خاکهای ...
ASTM D4221-83a, (1996). :Standard Test Method for Dispersive Characteristics of ...
ASTM D4647-87 , (1996). "Standard Test Method for "Identification and ...
SHERARD J.L., DUNNAGAN L.P. and DECKER R.S., (1977). :Some Engineering ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پتانسیل واگرایی منابع قرضه ریزدانه سد خاکی گلفرج جلفا" توسط پریسا فلاح، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر،عضو باشگاه پژوهشگران جوان اهر؛ ناصر عبدی، دانشجوی دوره دکتری رسوبشناسی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر؛ احمد حسین زاده فرد، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خاکهای واگرا، هیدرومتری دوگانه، پینهول، آزمایشات شیمیایی، سد خاکی گلفرج جلفا هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 675 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خاکهای رسی واگرا، خاکهای مسئلهداری هستند که در خاکریزها، دیواره کانالهای خاکی و سدهای خاکی مشکلات جبران ناپذیری بوجود میآورند. رس های واگرا ضمن تماس با آب به سرعت شسته میشوند و در صورت قرار گرفتن در معرض جریان آب حتی اگر سرعت جریان کم باشد، به سهولت شسته شده و فرسایش مییابند. یکی از عوامل عمده در تخریب و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پتانسیل واگرایی منابع قرضه ریزدانه سد خاکی گلفرج جلفا با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.