سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عددی اثر رقیق سازCO2 و اثر فشار روی شعله پیش آمیخته متان- هوا و تشکیل آلاینده ها

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 606
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCI04_017

Index date: 19 January 2014

بررسی عددی اثر رقیق سازCO2 و اثر فشار روی شعله پیش آمیخته متان- هوا و تشکیل آلاینده ها abstract

افزایش رقیق ساز به واکنش، یکی از روش های کاهش حد اکثر دمای محفظه احتراق است که سبب کاهش تشکیل NOxحرارتی می شود. روش های کنترل تشکیلNOxهمگی بر اساس کنترل دما یا محدود کردن غلظت اکسیژن استوار است. در این پژوهش اثر رقیق سازCO2 و اثر تغییرات فشار روی مخلوط پیش آمیخته متان-هوا مورد بررسی عددی قرار گرفته است.این شبیه سازی ها با استفاده از کدPREMIXنرم افزارCHEMKIN IIانجام شده است.شبیه سازی عددی برای نسبت های رقیق سازی متفاوت و فشار های متفاوت انجام شده است.تاثیر رقیق ساز بر روی غلظتCHو تولیدNOدر فشارهای متفاوت بررسی شده شده است.نتایج نشان میدهد با افزایش فشار و افزایش نسبت رقیق سازی غلظتCHو غلظتNOکاهش یافته و سپس تاثیر رقیق ساز را بر دمای شعله و سرعت شعله بررسی کردیم و متوجه شدیم با افزایش نسبت رقیق سازی، حداکثر دمای شعله و میزان تشکیلNOxروند کاهشی را در پیش دارد، که علت این روند ظرفیت حرارتی بالایCO 2می باشد که در نسبت های رقیق سازی بالاتر گرمای بیشتری را جذب کرده و باعث کاهش بیشتر حداکثر دمای شعله شده و در نتیجه انتشار آلاینده ها نیز کاهش می یابد

بررسی عددی اثر رقیق سازCO2 و اثر فشار روی شعله پیش آمیخته متان- هوا و تشکیل آلاینده ها Keywords:

بررسی عددی اثر رقیق سازCO2 و اثر فشار روی شعله پیش آمیخته متان- هوا و تشکیل آلاینده ها authors

علی خسروی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک- تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

محمد امیری

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک- تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

سعید آذربراممان

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک- تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

مقاله فارسی "بررسی عددی اثر رقیق سازCO2 و اثر فشار روی شعله پیش آمیخته متان- هوا و تشکیل آلاینده ها" توسط علی خسروی، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک- تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد؛ محمد امیری، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک- تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد؛ سعید آذربراممان، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک- تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس احتراق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رقیق ساز، آلاینده، بررسی عددی، متان، فشار هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 606 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که افزایش رقیق ساز به واکنش، یکی از روش های کاهش حد اکثر دمای محفظه احتراق است که سبب کاهش تشکیل NOxحرارتی می شود. روش های کنترل تشکیلNOxهمگی بر اساس کنترل دما یا محدود کردن غلظت اکسیژن استوار است. در این پژوهش اثر رقیق سازCO2 و اثر تغییرات فشار روی مخلوط پیش آمیخته متان-هوا مورد بررسی عددی قرار گرفته است.این شبیه ... .