سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مدل SCOPE3 در مدلسازی شتاب گیری شعله در انفجار ابر گازی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 795
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCI04_075

Index date: 19 January 2014

بررسی مدل SCOPE3 در مدلسازی شتاب گیری شعله در انفجار ابر گازی abstract

در انفجار ابر گازی، بدلیل همراه شدن پدیده ی انتشار شعله و میدان جریان توربولانس که بر اثر وجود موانعی در مسیرانتشار شعله ایجاد می شود، چین و چروک هایی با ابعاد مختلف در جبهه ی شعله ایجاد می گردد. بدلیل بر هم کنش شعله-گردابه ، نرخ گسترش شعله و افزایش فشار تشدید می شود. چالش اساسی در مدلسازی این پدیده، طریقه ی محاسبه ی سرعت سوزش توربولانسی می باشد. در این مقاله از ترکیب دو روش معادله ی انتقال چروکیدگی سطحی شعله و،SCOPE3که برای محاسبه ی چگالی سطحی شعله در انفجار ابر گازی در مقیاس بزرگ ارائه گردیده است، استفاده شده است. نتایج عددی حاصل از ترکیب معادله ی انتقال چروکیدگی سطحی شعله و،SCOPE3مقدار بیشینه فشاری و زمان رسیدن به آن را در شبیه سازی انفجار ابر گازی در مقیاس بزرگ بسیار خوب پیش بینی می کند

بررسی مدل SCOPE3 در مدلسازی شتاب گیری شعله در انفجار ابر گازی Keywords:

بررسی مدل SCOPE3 در مدلسازی شتاب گیری شعله در انفجار ابر گازی authors

مهدی تیماجی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس

کیومرث مظاهری

دانشیار بخش مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس

مقاله فارسی "بررسی مدل SCOPE3 در مدلسازی شتاب گیری شعله در انفجار ابر گازی" توسط مهدی تیماجی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس؛ کیومرث مظاهری، دانشیار بخش مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس احتراق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انفجار ابر گازی – فلیملت – چگالی سطحی شعله – مدلSCOPE3 /مقیاس بزرگ هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 795 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در انفجار ابر گازی، بدلیل همراه شدن پدیده ی انتشار شعله و میدان جریان توربولانس که بر اثر وجود موانعی در مسیرانتشار شعله ایجاد می شود، چین و چروک هایی با ابعاد مختلف در جبهه ی شعله ایجاد می گردد. بدلیل بر هم کنش شعله-گردابه ، نرخ گسترش شعله و افزایش فشار تشدید می شود. چالش اساسی در مدلسازی این ... .