سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روش بهینه سازی شده برای استخراج DNA از نمونه های گیاهی برگ تازه و هربار یومی براساس دستورالعمل تامسون و مورای

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,506

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIGS12_0943

Index date: 25 January 2014

روش بهینه سازی شده برای استخراج DNA از نمونه های گیاهی برگ تازه و هربار یومی براساس دستورالعمل تامسون و مورای abstract

گاهی استخراج DNA از بافت های گیاهی با سختی روبرو می شود. معمولاً DNA استخراج شده، کم و یا بی کیفیت و به رنگ قهوه ای می باشد و انجام PCR با آن منجر به تولید باند نمی ود. استفاده از کیت های استخراج شرکت های مختلف نیز گاهی کارائی لازم را نداشته و مقدار DNA و کیفیت های مختلفی از آن را می دهد. و امکان دارد آزمون کردن این DNA روی ژل برای بررسی کیفیت و کمیت آن، باند تولید می کند، اما قابل PCR کردن نیست. ما پس از آزمایش های مختلف، دستورالعمل استخراج تامسون و مورای را بهینه سازی کردیم و در نهایت توانستیم از نمونه های برگچه تازه، برگ بالغ و نمونه های خشک هربار بومی گیاه پنبه، DNA با کیفیت و کمیت مطلوب استخراج کنیم. آزمن نمونه های DNA استخراج شده با دو دستورالعمل تاموسون- مورای و بهینه سازی ده با 2 روش PCR با پرایمر یونیرسال و تعیین غلظت DNA با اسپکتوفتومتری و همچنین بررسی کیفیت رنگ نمونه انجام شد. PCR نمونه DNA استخراج شده از گیاه پنبه به روش بهینه سازی شده با پرایمر یونیورسال OPI-12 موفقی آمیز بود و باندهای واضح تولید کرد. همچنین این DNA بی رنگ و شفاف و با غلظت مناسب بود. اما DNA استخراج شده به روش مورای و تامسون قهوه ای رنگ، غیرقابل PCR و با غلظت کم تر از روش بهینه سازی شده بود.

روش بهینه سازی شده برای استخراج DNA از نمونه های گیاهی برگ تازه و هربار یومی براساس دستورالعمل تامسون و مورای Keywords:

استخراج DNA از گیاهان , دستورالعمل تامسون و مورای , PCR با پرایمر یونورسال , اسپکتوفتومتری

روش بهینه سازی شده برای استخراج DNA از نمونه های گیاهی برگ تازه و هربار یومی براساس دستورالعمل تامسون و مورای authors

مشتاق طالب شاوی الربیعی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی

مریم حسینی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی

علی فصیحی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
JOURNAL _ AGRI CULTURE & BIOLOGY. Vol. 7: 882-884 ...
Aljanabi. S.m., Martinez.i., 1997. Universal and rapid salt-extraction of high ...
ginval.s., Mittal. n., 2009. and efficient genomic DNA isolation protocol ...
Haiwen li., Jinhua Luo., Hemphillj.k., Wang. J.t., Gould. J.h., 2001. ...
H S Ginwal., 2010., an efficient genomic an DNA isolation ...
Lodhi, M., A., Guang-Ning Ye, Norman F. Weeden., Bruce I. ...
M. Riahi, S. Zarre, A.A. Maassoumi, F. Attar and S. ...
Murray HG, Thompson WF (1980). Rapid isolation of high molecular ...
N. STEIN., G. HERREN., B. KELLER., 2001. A new DN ...
marker analysis in a large-genome species such as Triticum aestivum. ...
Saghai-Maroof MA, Soliman KM, Jorgensen RA, Allard RW (1984). Ribosomal ...
Sangeetha. N., Mercy S., Kavitha. M., Rahul. R.1, Thilaga. S., ...
Shahzadi. i., R. Ahmed, A. Hassan and M.M. Shah., 2010. ...
SUMAN P.S KHANUJA , AJIT K. SHASANY, M.P. DAROKAR and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "روش بهینه سازی شده برای استخراج DNA از نمونه های گیاهی برگ تازه و هربار یومی براساس دستورالعمل تامسون و مورای" توسط مشتاق طالب شاوی الربیعی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی؛ مریم حسینی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی؛ علی فصیحی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استخراج DNA از گیاهان، دستورالعمل تامسون و مورای، PCR با پرایمر یونورسال، اسپکتوفتومتری هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3506 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گاهی استخراج DNA از بافت های گیاهی با سختی روبرو می شود. معمولاً DNA استخراج شده، کم و یا بی کیفیت و به رنگ قهوه ای می باشد و انجام PCR با آن منجر به تولید باند نمی ود. استفاده از کیت های استخراج شرکت های مختلف نیز گاهی کارائی لازم را نداشته و مقدار DNA و کیفیت های مختلفی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله روش بهینه سازی شده برای استخراج DNA از نمونه های گیاهی برگ تازه و هربار یومی براساس دستورالعمل تامسون و مورای با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.