سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ریزساختاری پوشش ایجاد شده بر روی فولاد ساده کربنی به روش آلومینایزینگ و نیتروژن دهی پلاسمایی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 899

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISSE14_022

Index date: 29 January 2014

بررسی ریزساختاری پوشش ایجاد شده بر روی فولاد ساده کربنی به روش آلومینایزینگ و نیتروژن دهی پلاسمایی abstract

فولادهای ساده کربنی برای نیتروژن دهی مناسب نمی باشند زیرا یک لایه بسیار ترد تشکیل میدهند که براحتی کنده میشود. از آنجایی که آلومینیوم یکی از قویترین نیتریدسازها در بین عناصر آلیاژی معمول فولادها م یباشد، فولادهای حاوی آلومینیوم بهترین نتایج نیتروژن دهی را در بر خواهند داشت. در تحقیق حاضر اثر تغییرات دما و زمان نیتروژن دهی بر ریز ساختار پوشش ایجاد شده آلومیناید بررسی گردیده است.ابتدا نمونهها در دمای 900 درجه سانتیگراد و زمان 2 ساعت آلومینایز شده و سپس در دماهای 550 و 600 درجه سانتیگراد به مدت 2/5 تا 10 ساعت نیتروژن دهی پلاسمایی شدند. سطح مقطع نمونهها پس از متالوگرافی توسط میکروسکوپ نوری و میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM مورد بررسی و آنالیز عنصری قرار گرفتند. نیتروژن دهی موجب حل شدن رسوبات غنی از آلومینیوم در مرزهای دانه شده و این رسوبات در نزدیکی سطح تجمع م ییابند. همچنین نفوذ نیتروژن از مرز دانه ناحیه آلومیناید آهن باعث تشکیل نیتریدهای آهن و آلومینیوم در منطقه آلومیناید و مرزدانههای آن میشود. مشاهده گردید افزایش دما و زمان باعث رشد بیشتر این نیتریدها در منطقه آلومیناید می گردد . افزایش دما و زمان نیتروژن دهی موجب رشد لایه پوشش در اثر نفوذ بیرونی آهن و نفوذ بیشتر نیتروژن به عمق م یگردد به طوری که ضخامت کل پوشش از مقدار حداقل 25 میکرومتر به 36 میکرومتر افزایش یافت .

بررسی ریزساختاری پوشش ایجاد شده بر روی فولاد ساده کربنی به روش آلومینایزینگ و نیتروژن دهی پلاسمایی Keywords:

بررسی ریزساختاری پوشش ایجاد شده بر روی فولاد ساده کربنی به روش آلومینایزینگ و نیتروژن دهی پلاسمایی authors

حسین معدنی پور

تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی (دانشجوی دکترای مهندسی مواد)

نسیم نایب پاشایی

تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی (دانشجوی دکترای مهندسی مواد)

منصور سلطانیه

تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی(دانشیار)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
of imtermetalic cdmpound layers at interface Comtrolه 7. S.Kbayashi, T. ...
مع. _ _ عطیات حرارتی، نشر ارکان چاپ دوم، .1382 ...
ح. آقاجانی، پایان نامه دکترا دنشکده مهندسی مواد و متالورژی، ...
l. N. L. Loh, K. N. Stafford "Surace Engneermg: Processes ...
T.Arai, H. Fujita, and H. Tachikawa, "Ion Nitriding of Aluminum ...
K.Murakami, N. Nishida, K.Osamura, Y .Tomota, T. Suzuki, "P asma ...
S.J.Tsuji, "Surface modification of SKD61 die steel by frming an ...
P _ .B indumadhavan, S. Makesh, N. Gowrishankar, H. Keng ...
T .L.Hu, H. L. Huang, D. Gan, T. Y. Lee, ...
L.Levin, A.Ginzburg, L.K linger, T.Werber, A.Katsman, P.Schaaf, "Comtrolle d Surface ...
V.I. D mitrov, I. D'Haen, , G. Knuyt, , C. ...
T .L.Hu H. L. Huang, D. Gan, T. Y .Lee, ...
F. Ashrafizadeh, "Influence of plasma and gas ntriding on fatigue ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ریزساختاری پوشش ایجاد شده بر روی فولاد ساده کربنی به روش آلومینایزینگ و نیتروژن دهی پلاسمایی" توسط حسین معدنی پور، تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی (دانشجوی دکترای مهندسی مواد)؛ نسیم نایب پاشایی، تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی (دانشجوی دکترای مهندسی مواد)؛ منصور سلطانیه، تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی(دانشیار) نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین سمینار ملی مهندسی سطح پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلومینایزینگ، نیتروژن دهی، نیترید، مرز دانه، نفوذ، رسوب هستند. این مقاله در تاریخ 9 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 899 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فولادهای ساده کربنی برای نیتروژن دهی مناسب نمی باشند زیرا یک لایه بسیار ترد تشکیل میدهند که براحتی کنده میشود. از آنجایی که آلومینیوم یکی از قویترین نیتریدسازها در بین عناصر آلیاژی معمول فولادها م یباشد، فولادهای حاوی آلومینیوم بهترین نتایج نیتروژن دهی را در بر خواهند داشت. در تحقیق حاضر اثر تغییرات دما و زمان نیتروژن دهی بر ریز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ریزساختاری پوشش ایجاد شده بر روی فولاد ساده کربنی به روش آلومینایزینگ و نیتروژن دهی پلاسمایی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.