سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تخمین فشار مناسب جبهه کار برای کنترل نشست در محدوده ایستگاه Q7 خط 7 متروی تهران

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 943

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEOTEC01_226

Index date: 29 January 2014

تخمین فشار مناسب جبهه کار برای کنترل نشست در محدوده ایستگاه Q7 خط 7 متروی تهران abstract

همواره نشست سطحی به عنوان چالشی در حفر تونلهای شهری مورد نظر بوده است. امروزه با استفاده از دستگاه های TBM-EPB که با اعمال فشار به جبهه کار از اتلاف حجم جبهه کار تا حد زیادی جلوگیری می نماید، نشست های سطحی به حداقل رسانده می شود. نکته اصلی در اینمورد تعیین فشار مناسب اتاقک حفاری برای رسیدن به حالت بهینه می باشد.در این تحقیق، 60 متر از مسیر شمالی-جنوبی خط 7 متروی تهران در محدوده ایستگاه Q7 به همراه تونل دوقلوی توحید که به واسطه نزدیکی تونلها و وجود سازه های سربار درسطح زمین دارای اهمیت است، بوسیله تحلیل سه بعدی بروش تفاضل محدود با استفاده از نرم افزار تحلیل عددی FLAC3D مدلسازی شده است. میزان فشار مناسب ابتدا توسط روشهای تحلیلی-تجر یبو سپس بوسیله تحلیل عددی برآورد شده است. در نهایت با بررسی نتایج حاصل از روش عددی مشاهده می شود که فشاری حدود 3 بار در اتاقک حفاری برای کنترل نشست مناسب می باشد.

تخمین فشار مناسب جبهه کار برای کنترل نشست در محدوده ایستگاه Q7 خط 7 متروی تهران Keywords:

تخمین فشار مناسب جبهه کار برای کنترل نشست در محدوده ایستگاه Q7 خط 7 متروی تهران authors

سعید جمالی زواره

دانشجوی دکترای مکانیک سنگ دانشگاه صنعتی اصفهان

علیرضا یاراحمدی

هیئت علمی دانشکده مهنسی معدن و متالورژی دانشگاه یزد

جواد غلام نژاد

هیئت علمی دانشکده مهنسی معدن و متالورژی دانشگاه یزد

علیرضا جاننثاری

شرکت مهندسی سپاسد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرکت مهندسی سپاسد، (1389)، گزارش نهایی مطالعات ژئوتکی‌ک مهندسی خط ...
قاسم‌بورنادر، ناهبربهنام، 1388)تحلیلپایداریفضاها یزیرزمینیبااستفده از نرم، FLAC3Dافزار جهاد دانشگاه امیرکبیر، ...
Hehui Zhaomin Guoxiaoyun, (2006), _ The research advancemens of urban ...
Franzius, J, N, (2003), " Behavior of buildings due to ...
O'Carroll, J.B.(2005), "A Guide to Planning, Constructing and Supervising earth ...
Guglielmetti, V., Grasso, P., Mahtab, A., Xu, Sh.(2007), "Mechamized Tunnelling ...
Ruse, N.M. (2004), Raumliche Betrachtung der Standsicherhet der Ortsbrust bein ...
Anagnostou, G., Kovari, K. (1996), "Face Stability Conditions with Earth ...
Broere, W., (1998) , Face Stability Calculation for a Slurry ...
Broere, W., (2001), Tunnel Face Stability _ New CPT Applications. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تخمین فشار مناسب جبهه کار برای کنترل نشست در محدوده ایستگاه Q7 خط 7 متروی تهران" توسط سعید جمالی زواره، دانشجوی دکترای مکانیک سنگ دانشگاه صنعتی اصفهان؛ علیرضا یاراحمدی، هیئت علمی دانشکده مهنسی معدن و متالورژی دانشگاه یزد؛ جواد غلام نژاد، هیئت علمی دانشکده مهنسی معدن و متالورژی دانشگاه یزد؛ علیرضا جاننثاری، شرکت مهندسی سپاسد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فشار جبهه کار، نشست، روش عددی، FLAC3D ،TBM-EPB هستند. این مقاله در تاریخ 9 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 943 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که همواره نشست سطحی به عنوان چالشی در حفر تونلهای شهری مورد نظر بوده است. امروزه با استفاده از دستگاه های TBM-EPB که با اعمال فشار به جبهه کار از اتلاف حجم جبهه کار تا حد زیادی جلوگیری می نماید، نشست های سطحی به حداقل رسانده می شود. نکته اصلی در اینمورد تعیین فشار مناسب اتاقک حفاری برای رسیدن به حالت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تخمین فشار مناسب جبهه کار برای کنترل نشست در محدوده ایستگاه Q7 خط 7 متروی تهران با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.