سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آنالیز اطمینان پذیری مولفه های بحرانی تصفیه خانه فاضلاب

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,322

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EECICO01_101

Index date: 7 February 2014

آنالیز اطمینان پذیری مولفه های بحرانی تصفیه خانه فاضلاب abstract

محدودیت منابع آب در کشورهای واقع در مناطق خشک و نیمه خشک، یکی از مهمترین معضلات موجود به ویژه در بخش کشاورزی است. از این رو استفاده از منابع آبی غیر متعارف (از جمله پساب تصفیه خانه ها) در این کشورها روز به روز از اهمیت بیشتری برخوردار می شود و متعاقبا بهبود و راهبری تصفیه خانه های فاضلاب نیز حائز اهمیت می باشد. در این پژوهش روش آنالیز مولفه های بحرانی (CCA) برای تخمین اطمینان پذیری سیستم تصفیه خانه فاضلاب و شاخص آماده به کار بودن واحدهای مختلف آن در برابر خطاهای ایجاد شده مورد بررسی قرار می گیرد. مطالعه موردی بر روی داده های اخذ شده از تصفیه خانه شهرک اکباتان صورت گرفته است که در آن شش مولفه شامل الکتروموتور بخش ته نشینی برای دو حوض، حلزونی حوضچه دانه گیری، میکسر بخش بی‌هوازی برای دو حوض و میکسر بخش آنوکسیک به عنوان بحرانی ترین مولفه ها در نظر گرفته شده اند و 80% خرابی های به وجود آمده ناشی از همین شش مولفه می باشد. در این روش با استفاده از متوسط زمان بین خرابی مولفه ها و متوسط زمان تعمیر و بازسازی آن ها میزان اطمینان پذیری و همچنین شاخص آماده به کار بودن مولفه ها محاسبه می گردد. با توجه به بررسی عملکرد هر یک از مولفه های موجود در سیستم تصفیه خانه اکباتان، مشاهده شد که عملکرد میکسر ها باعث کاهش قابلیت اطمینان کل سیستم می شوند و با توجه به طولانی بودن مدت زمان لازم برای تعمیر دارای نرخ بازسازی پایینی می باشند که لازم است هنگام وقوع خرابی از سیستم های جایگزین برای این میکسرها استفاده شود.

آنالیز اطمینان پذیری مولفه های بحرانی تصفیه خانه فاضلاب Keywords:

آنالیز مولفه های بحرانی , اطمینان پذیری , شاخص آماده به کار بودن , وقفه و خرابی

آنالیز اطمینان پذیری مولفه های بحرانی تصفیه خانه فاضلاب authors

مینا زمانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- محیط زیست، دانشگاه خوارزمی تهران

مسعود طاهریون

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Hurst, D. J., Operational Availability Modeling for Risk and Impact ...
Konstantinou, I., Batzias F. and Bountri A., Integrating Reliability, Risk ...
/4] Lavric, V., Iancu, P. and Plesu, V., Water and ...
/5] Leitch, R. D., Reliability Analysis for Engineers: An Introduction, ...
/6] Metcalf & Eddy, Wastewater Engineering: Treatment, and Reuse, Ch. ...
Military Handbook, MIL -HDBK-338B, Departments and Agencies of the Department ...
/8] Pryor, G. A., Methodology for Estimation of Operational Availability ...
/9] Torell, W. and Victor A., Mean Time Between Failure: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آنالیز اطمینان پذیری مولفه های بحرانی تصفیه خانه فاضلاب" توسط مینا زمانیان، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- محیط زیست، دانشگاه خوارزمی تهران؛ مسعود طاهریون، استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آنالیز مولفه های بحرانی، اطمینان پذیری، شاخص آماده به کار بودن، وقفه و خرابی هستند. این مقاله در تاریخ 18 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1322 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که محدودیت منابع آب در کشورهای واقع در مناطق خشک و نیمه خشک، یکی از مهمترین معضلات موجود به ویژه در بخش کشاورزی است. از این رو استفاده از منابع آبی غیر متعارف (از جمله پساب تصفیه خانه ها) در این کشورها روز به روز از اهمیت بیشتری برخوردار می شود و متعاقبا بهبود و راهبری تصفیه خانه های فاضلاب نیز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آنالیز اطمینان پذیری مولفه های بحرانی تصفیه خانه فاضلاب با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.