با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مدیریت بحران سیلاب شهری به فرآیندهای فراگیری در مهار سیل در شهرها اطلاق می شود که گسترشسیلاب و خسارات ناشی از آن را تعدیل می کند. در این نوع مدیریت، موضوع بحران سیلاب شهریبرنامه ریزی و سازماندهی می شود و با ایجاد آمادگی و فرآهم نمودن تمهیدات و تدارکات لازم برای رویاییبا بحران با به حداقل رساندن آثار تخریب سیل در شهر، برنامه های لازم را ساماندهی می کند.پدیده مخرب جوی و اقلیمی سیل 35 % مصایب طبیعی جهان را به خود اختصاص داده است و خساراتناشی از آن در جهان سالانه بالغ بر ملیاردها دلار است. بالاترین خسارات تلفات انسانی در بین بلایایطبیعی به سیل نسبت داده شده است. شهر تهران به دلیل ویژگی اقلیمی و سازندهای زمین شناسی بانفوذپذیری ناچیز دارای پتانسیل سیل خیزی بالایی است. انجام اقدام های مقابله با سیلاب های شهریباید در سه دوره زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت صورت گیرد.سیستم های فاضلاب نقشی مهم و کلیدی را در حفاظت از سلامت و بهداشت جامعه و محیط زیست ایفامی کنند. لذا هرگونه قطع و توقف در سرویس دهی سیستم فاضلاب خواه ناشی از بحران های طبیعی وخواه ناشی از رخدادهای غیرطبیعی، می تواند تاثیرات بهداشتی زیاد و گسترده ای را در سطح جامعه بههمراه داشته و باعث گسترش نارضایتی در سطح جامعه گردد. رواناب ها و حجم بالایی از آب که درسطح معابر جاری می گردد مواد زاید، گل و لای، قطعات چوب و ... را به همراه خود حمل می کنند ووارد سیستم فاضلاب می نمایند که این موضوع امکان گرفتگی و به تبع آن سرریز شدن فاضلاب را درآنها را بالا می برد و خسارت های سنگین مالی و غیر مالی را به دنبال خواهد داشت.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ICEDMR01_026. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/660887/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:طاهرخانی، رضا و اخوان حجازی، فاطمه سادات،1396،کاهش خطرپذیری سیستم های فاضلاب در برابر سیلاب های شهری -مطالعه موردی: شبکه فاضلاب شهر تهران،کنفرانس بین المللی زلزله، مدیریت بحران،احیا و بازسازی،Qazvin،https://civilica.com/doc/660887
Research Info Management
- مدیریت بحران > سیلاب
- مدیریت بحران > شبکه آب و فاضلاب
- مدیریت بحران > مدیریت بحران
- شهرداری ها > سیلاب شهری
- شهرداری ها > مدیریت بحران شهری
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت بحران شبکه های توزیع آب و فاضلاب در بلایای طبیعی(سیل)
- تحلیل عوامل موثر بر تاب آوری مشترکین شرکت آب و فاضلاب در زمان بروز بحران (زلزله)
- بررسی روش های کنترل سیلاب شهری، جهت جلوگیری از نفوذ در شبکه های فاضلاب، مطالعه موردی: شرکت آبفای قم
- بررسی وضعیت مدیریت بحران در صنعت آب و فاضلاب- مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب استان قم
- حفاظت سامانه های آبرسانی با رویکرد پدافند غیرعامل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- Lightweight Flexible Nonlinear Composite (LFNLC) and Elastic Composite, Reinforced Lightweight Concrete as an LFNLC
- مروری بر اثر میکروسیلیس و نانوسیلیس بر خواص مکانیکی و دوام بتن
- تحلیل نشست و توزیع تنش در خاک زیر پی سطحی گسترده
- مقایسه نتایج میدانی تست بارگذاری صفحه و تست استاتیکی شمع با نتایج مدلسازی عددی
- Behavior of concrete slabs reinforced with FRP bars, design and analysis
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- طراحی لرزه ای و اجرای اجزای غیر سازه ای معماری
- Road, Housing and Urban Development Research Center Iran Strong Motion Network (ISMN) Catalogue of Earthquake Strong Ground Motion Records (۲۰۱۵)
- محاسبه و تحلیل پارامترهای جنبش نیرومند زمین با استفاده از داده های شتابنگاری و تدقیق آن ها با (پارامترهای لرزه نگاری) از سال ۱۹۷۳ تا ۱۹۹۰)
- محاسبه بزرگا و فاصله رومرکزی زلزله با استفاده از روش delta-B برای زلزله در ایران
- کنترل و نگهداری شبکه و مدیریت داده های شتابنگاری کشور (سال ۱۳۹۵)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.