بررسی اثر حضور نانو ذرات مغناطیسی در استخراج اسانس و ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس به روش مایکروویو در نمونه گیاهی پوست پسته

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,133

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CAAT03_013

تاریخ نمایه سازی: 29 بهمن 1392

Abstract:

در این تحقیق پوسته پسته پس از خشک شدن در یایه با استفاه از تقطیر با آب (کلونجر)در دو روش در حضور نانو ذرات مغناطیسی و بدون حضور نانو ذرات مغناطیسی به مدت 300 دقیقه و بوسیله تقطیر با آب به کمک مایکروویو در دو روش بتا حضور نانو ذرات مغناطیسی و بدون حضور نانو ذرات مغناطیسی به مدت 135 ئقیقه اسانس آن استخراج شد که ندت زمان استخراج اسانس و درصد بازده اسانس با توجه به وزن خشک گیاه محاسبه و با یکدیگر مقایسه شد. جهت بررسی نوع و تعداد ترکیبان ، اسانس های استخراج شده توسط مایکروویو در دو روش بتا حضور و بدون حضور نانو ذرات مغناطیسی به کمک دستگاه کروماتوگرافی گازی و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی مورد تجزیه و شناسایی قرار گرفتند. همچنین اثر قدرت ، زمان و حجم حلال در این کار بهینه شد. یافته ها نشان داد اسانسی که در حضور نان ذرات مغناطیسی از پوست پسته استخراج گردید علاوه بر افزایش مقدار درصد بازدهه اسانس ، اسانس حاصل نیز دارای ترکیبات شیمیایی بیشتری است (25 ترکیب) در صورتی که اسانس استخراج شده بدون حضور نانو ذرات مغناطیسی علاوه بر بازده کمتر از نظر ترکیبات شیمیایی از تنوع کمتری برخوردار است. (15 ترکیب) بطور کلی مهمترین ترکیبات موجود در اسانس استخراج شده در حضور نانو ذرات مغناطیسی شامل ترکیبات: سابینن ، متا-سیمن ، لیمونن ، 1 و 8 -سینئول ، دلتا-3- کارن ، سنتولیناتری ان ، دکانال ، تریپیونلن ، کامفن ، میرسن ، ترپینن -4-ال ، آلو اوچیمن ، پلگون ، پینو کارون ، آلفا پینن ، کارواکرول ، بتا - المن ، کاریوفلن ، آرومادندرن ، جرما کرن ، آلفا-فارنسن بود. درصورتی که مهمترین ترکیبات موجوددر اسانس استخراج شده بدون حضور نانو ذرات مغناطیسی شامل ترکیبات: لیمونن ، 1 و 8 -سینئول ریپیونلن ، کامفن ، میرسن ، پلگون ، پینوکارون ، آلفا پینن ، کارواکرول ، کاریوفلن ، آرومادندرن ، آلفا-فارنسن بود طبق نتایج حاصل استفاده از مایکروویو و نانو ذرات مغناطیسی بطور همزمان بر درصد بازده اسانس افزود و سبس افزایش تعداد ترکیبات موجود در ااسانس شد.

Authors

مهدی سالار

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

حمید هاشمی مقدم

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

مجید محمد حسینی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود

فرزانه بهادری

مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان سمنان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • جایمند، کامکار.رضایی، محمد باقر، (1385)، "اسانس، دستگاههای قطیر، روشهای آزمون ...
  • صداقت، سهیلا، (1386)، "شیمی اسانس"، جلد اول، چاپ اول، دانشگاه ...
  • Zhang, H.-F., X.-H. Yang, et al. (2011). "Microwave assisted extraction ...
  • _ J. D., J. Jamart, et al. (2012). "Microwave freeze-thaw ...
  • Bousbia, N., M. Abert Vian, et al. (2009). "Comparison of ...
  • Bousbia, N. M. A. Vian, et al. (2009). "A new ...
  • Golmakani, M.-T. and K. Rezaei (2008). "Microwave assisted hydro distillation ...
  • نمایش کامل مراجع