سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر مصرف کود فسفر و انواع ریز مغذی در صفات زراعی کلزا رقم هایولا

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 742

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBIAU02_006

Index date: 23 February 2014

اثر مصرف کود فسفر و انواع ریز مغذی در صفات زراعی کلزا رقم هایولا abstract

به منظور بررسی اثر مصرف کننده فسفر و انواع ریز مغذی بر عملکرد دانه و روغن کلزا رقم اکاپی در منطقه اراک آزمایشی در سال زراعی 90 - 1٬389 به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایینی بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد. کرت های اصلی به مصرف کود فسفر در سه سطح P1 ; بر اساس صددر صد میزان توصیه شده P2 ; بر اساس 50% کمتر از میزان توصیه شده P3 ; در اصل 150% بیشتر از میزان توصیه شده و کرت های فرعی به مصرف انواع کودهای ریز مغذی در پنج سطح عنصر بر B ، M2 ; عنصر روی Zn ، M3 ; آهن Fe ، M4 ترکیبی از سه عنصر بر B ، روی Zn) و آهن Fe و M5 ; علم مصرف عناصر نیز واپسین اختصاص یافتند. نتایج نشان داد که کشت فسفر و صفاتی چون ارتفاع ثابت، عملکرد دانه و عملکرد روغن اختلاف بسیار معنی داری 0/01>p را نشان داد. همچنین مصرف انواع ریز مغذی و صفاتی چون ارتفاع ثابت، عملکرد دانه و عملکرد روغن در سطح یک در صد و بر تعداد دانه در خورجین در صد پنج در صد معنی‌دار بود. بر اساس نتایج به‌دست‌آمده بیشترین عملکرد دانه با میانگین 4/13 تن در هکتار از مصرف کود فسفر براساس صددر صد نیاز کوبیده همراه عنصر آهن Fe به دست آمد که موجب افزایش 44/20%ی عملکرد دانه نسبت به کمترین مقدار آن شد.

اثر مصرف کود فسفر و انواع ریز مغذی در صفات زراعی کلزا رقم هایولا Keywords:

اثر مصرف کود فسفر و انواع ریز مغذی در صفات زراعی کلزا رقم هایولا authors

فاطمه سلیمی ترکمانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت

حمید مدنی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - گروه زراعت و اصلاح نباتات

مسعود گماریان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - گروه زراعت و اصلاح نباتات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Al-Barrak, Kh. M, 2006. Irrigation interval and nitrogen level effects ...
Bybordi, A., and Mamedov, G. 2010. Evaluation of application methods ...
Caliskan, S., Ozkaya, I., Caliskan, M. E., and Arslan, A., ...
Chaudhry, A. U., and Sarwar, M. 1999. Optimization of nitrogen ...
Huang, L. B., Pant, J., Dell, _ and Bell, R. ...
Ogunlela, V. B., Kullmann, A., and Geisler, G. 1990. Nitrogen ...
Sarkar, D., Mandal, B., and Kundu, M. C. 2007. Increasing ...
Tavakoli, A., 2002. Evaluation of the effect of irrigation disruption ...
Wagar, A., Shahroona, B., Zahir, Z. A. and Arshad, M. ...
Wissuwa, M., Ismail, A. M., and Graham, R. D. _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر مصرف کود فسفر و انواع ریز مغذی در صفات زراعی کلزا رقم هایولا" توسط فاطمه سلیمی ترکمانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت؛ حمید مدنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - گروه زراعت و اصلاح نباتات؛ مسعود گماریان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - گروه زراعت و اصلاح نباتات نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی دستاوردهای نوین در تولید گیاهان روغنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله در صد روغن، ، ریز مغذی ، شاخص، برداشت ، فسفر هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 742 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی اثر مصرف کننده فسفر و انواع ریز مغذی بر عملکرد دانه و روغن کلزا رقم اکاپی در منطقه اراک آزمایشی در سال زراعی 90 - 1٬389 به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایینی بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد. کرت های اصلی به مصرف کود فسفر در سه سطح P1 ; بر اساس صددر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کلزا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثر مصرف کود فسفر و انواع ریز مغذی در صفات زراعی کلزا رقم هایولا با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.