سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مقاومت خراش در نانوکامپوزیت پلی پروپیلن

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,359

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC10_436

Index date: 26 January 2007

بررسی مقاومت خراش در نانوکامپوزیت پلی پروپیلن abstract

پلی پروپلین از نظر خواص مکانیکی یک پلاستیک مهندسی نیست. از ضعف های آن وجود خزش ، تحمل دمایی کم و مقاومت ضعیف ابعادی می باشد. ولی درکنار این ، قیمت کم و فرایند پذیری آسان اهمیت پلی پروپلین را چندین برابر و آن را یکی از مصرف ترین پلاستیک ها کرده است . یکی از صنایع مصرف کننده ی پلی پروپلین صنعت خودرو است و خراش پذیری یکی از چالش های این پلاستیک برای خودروسازها می باشد که امروزه نانوکامپوزیت ها راه حل مناسبی را پیش روی خودروسازها قرار داده است. در تحقیق پیش رو ابتدا امیزه پلی پروپلین / اورگانوکلی / سازگار کننده با استفاده از دستگاه اختلاط درونی تهیه شد. سپس با استفاده از دستگاه خراش، خطوط خراش بر روی ورق های تهیه شده از آمیزه، ایجاد شد. جهت بررسی خراش پذیری عکس SEM از نمونه ها گرفتهشد و وضوح و عمل خراش مورد مقایسه قرار گرفت و جهت بررسی میزان کریستالینیتی نمودار DSC نمونه ها تعیین گردید. در کنار این، با استفاده از تکنیک XRD فاصله لایه های اورگانوکلی قبل و بعد از اختلاط بررسی شد. خواص مکانیکی نمونه ها از قبیل خواص کششی و خمشی، مقاومت به ضربه نیز جهت تکمیل مطالعات، مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت نتایج حاصله برای نانوکامپوزیت پلی پروپلین تحلیل شد که بیانگر بهبود خواص سطح پلی پرپلین با مصرف 5 درصد ارگانوکلی و 8 درصد سازگار کننده در آمیزه میباشد.

بررسی مقاومت خراش در نانوکامپوزیت پلی پروپیلن Keywords:

بررسی مقاومت خراش در نانوکامپوزیت پلی پروپیلن authors

محمود ترابی انگجی

دانشگاه تهران، دانشکده فنی، گروه مهندسی شیمی / مهندسی پلیمر

حسین دیبائی اصل

دانشگاه تهران، دانشکده فنی، گروه مهندسی شیمی / مهندسی پلیمر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مطالعات جامع در خصوص آمیزه‌های پلی‌اولفینی، شرکت پژوهش و فناوری ...
گزارشی از کاربردهای نانوتکنولوژی در صنعت خودرو، دفتر همکاری‌های فناوری ...
T. J. Pinnavaia, G. W. Beall, Polymer- Clay Nano composites, ...
!- Journal of Plastics Additives & C ompounding- January 2002 ...
_ .plastic stechnology. com October 2001 ...
A. B. Morgana, , J. D. Harris, Polymer 44 (2003) ...
Ph. H. Nam, P. Maiti, M. Okamoto, and others, Polymer ...
J. Chu, C. Xiang, H. J. Sue, R. Hollis, Polym. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مقاومت خراش در نانوکامپوزیت پلی پروپیلن" توسط محمود ترابی انگجی، دانشگاه تهران، دانشکده فنی، گروه مهندسی شیمی / مهندسی پلیمر؛ حسین دیبائی اصل، دانشگاه تهران، دانشکده فنی، گروه مهندسی شیمی / مهندسی پلیمر نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوکامپوزیت ، پلی پروپلین ، خراش پذیری هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1359 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پلی پروپلین از نظر خواص مکانیکی یک پلاستیک مهندسی نیست. از ضعف های آن وجود خزش ، تحمل دمایی کم و مقاومت ضعیف ابعادی می باشد. ولی درکنار این ، قیمت کم و فرایند پذیری آسان اهمیت پلی پروپلین را چندین برابر و آن را یکی از مصرف ترین پلاستیک ها کرده است . یکی از صنایع مصرف کننده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مقاومت خراش در نانوکامپوزیت پلی پروپیلن با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.