سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برسی تاثیر پروفیل های مختلف سوپاپ ورودی بر روی عملکرد و آلایندگی در موتورهای دیزل دریایی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 991

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CMIS01_030

Index date: 23 February 2014

برسی تاثیر پروفیل های مختلف سوپاپ ورودی بر روی عملکرد و آلایندگی در موتورهای دیزل دریایی abstract

امروزه قدرت لازم برای به حرکت درآوردن کشتی ها عمدتا به وسیله موتورهای دیزلی تامین می گردد. از طرفی موتورهای دیزلی دریایی، به جهت کاربری های مختلف آن در صنایع دریایی از قبیل کشتی های تجاری، نفت کش ها، ناوها، زیردریایی ها و غیره، مورد توجه سازندگان می باشند. همچنین این موتورها به دلیل مصرف سوخت کمتر، توان، راندمان و دوام بیشتر نسبت به انواع موتورهای دیگر به عنوان منبع تولید قدرت، حائز اهمیت بوده اند. امروزه با سخت تر شدن استانداردهای دریایی و بالطبع محدودیت های شدیدی که در زمینه آلایندگی و عملکرد اعمال گردیده است، موتورهای دیزلی در زمینه عملکرد و نشر آلاینده ها بهبود قابل توجهی یافته اند. تغییرات در میدان جریان سیلندر که از تغییرات در جریان ورودی ناشی می شود، اثر مهمی بر عملکرد و رفتار آلاینده ها در موتور دیزلی دارد. تغییر در میدان جریان داخل سیلندر با تغییر در شکل راهگاه، زمانبندی و نوع حرکت سوپاپ حاصل می شود. در این مقاله به صورت تئوری و با استفاده از نرم افزار دینامیک سیالات محاسباتی FIRE، اثر تغییر در زمانبندی و نوع حرکت سوپاپ ورودی بر روی توان ترمزی و دیگر پارامترهای عملکردی موتور دیزل دریایی MAN B&W L 16/24 در بار کامل و دور 1200 rpm بررسی شده است و نتایج شبیه سازی با داده های تجربی در حالت پایه اعتباردهی شد. نتایج نشان داد که افزایش در بیشینه بلند شدگی سوپاپ ورودی، سبب کاهش دوده و مصرف سوخت و افزایش توان ترمزی و آلاینده NOx شد.

برسی تاثیر پروفیل های مختلف سوپاپ ورودی بر روی عملکرد و آلایندگی در موتورهای دیزل دریایی Keywords:

برسی تاثیر پروفیل های مختلف سوپاپ ورودی بر روی عملکرد و آلایندگی در موتورهای دیزل دریایی authors

عباس زارع نژاد اشکذری

دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره)، نوشهر

حسن محمدی

دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) ، نوشهر

رضا زیرک

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

یاسر ایلون کشکولی

دانشگاه دریانوردی چابهار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
R. Shrivastava, R. Hessel, and R. D. Reitz, "CFD Optimization ...
Pressure, EGR and Multiple Injections", SAE Paper NO. 2002-01 -09559. ...
G. Cantore, S. Fontanesi, V. Gagliardi, and S. Malaguti, "CFD ...
S. E. Razavi, M. Rabiei, "The Effect of Valve Lift ...
MAN Diesel and Turbo Co., "L16/24 - Marine Generating Sets", ...
M. Halstead, L. Kirsch, and C. Quinin, "The Auto ignition ...
M. A. Patterson, C. Kong, G. J. Hampson, and R. ...
C. Baumgarten, "Mixture Formation in Internal Combustion Engines", Springer-V erlag ...
J. K. Dukowicz, "Quasi-Steady Droplet Change in the Presence of ...
CFD AVL FIRE Software., "Help of CFD AVL FIRE Software, ...
J. Nagle, R. F. S trickl and-Constable, "Oxidation of Carbon ...
D. Woodyard, "Pounder's Marine Diesel Engines and Gas Turbines", Ninth ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برسی تاثیر پروفیل های مختلف سوپاپ ورودی بر روی عملکرد و آلایندگی در موتورهای دیزل دریایی" توسط عباس زارع نژاد اشکذری، دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره)، نوشهر؛ حسن محمدی، دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) ، نوشهر؛ رضا زیرک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری؛ یاسر ایلون کشکولی، دانشگاه دریانوردی چابهار نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی سامانه های هوشمند دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبیه سازی عددی، بلند شدگی سوپاپ، آلایندگی، دیزل دریایی، bsfc هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 991 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه قدرت لازم برای به حرکت درآوردن کشتی ها عمدتا به وسیله موتورهای دیزلی تامین می گردد. از طرفی موتورهای دیزلی دریایی، به جهت کاربری های مختلف آن در صنایع دریایی از قبیل کشتی های تجاری، نفت کش ها، ناوها، زیردریایی ها و غیره، مورد توجه سازندگان می باشند. همچنین این موتورها به دلیل مصرف سوخت کمتر، توان، راندمان و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برسی تاثیر پروفیل های مختلف سوپاپ ورودی بر روی عملکرد و آلایندگی در موتورهای دیزل دریایی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.