سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی قابلیت زیست پالایی باکتری‎های جداسازی شده از خاک‏های آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,004

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BIOREMEDIATION01_004

Index date: 14 March 2014

بررسی قابلیت زیست پالایی باکتری‎های جداسازی شده از خاک‏های آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی abstract

آلودگی‎های نفتی که عمدتا به دلیل استخراج، پالایش و حمل و نقل نفت رخ می‎دهند، به ویژه در کشورهای نفت خیزی همچون ایران یک مشکل اجتناب ناپذیر محسوب می‎شوند. جهت رفع این آلودگی‎ها، تکنیک‎های موثر، آسان و کم هزینه‎ای مثل زیست پالایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. هدف این پژوهش نیز جداسازی و شناسایی باکتری‌های موثر در زیست‌پالایی خاک‎های آلوده به ترکیبات نفتی است. به همین منظور، از یک نمونه نفت سفید، 3 نمونه خاک آلوده به نفت خام، گازوئیل و نفت کوره، و 2 نمونه خاک اطراف پالایشگاه شیراز که آلودگی ظاهری در آن وجود نداشت جهت جداسازی باکتری‌های تجزیه کننده نفت استفاده شد. از بین کلونی‎های جداسازی شده 7 ایزوله برای آزمایش‎های بعدی انتخاب شدند. ایزوله‎ها در محیط حداقل SSM که در آن منبع کربن حذف و نفت سفید 5/2% جایگزین شده بود کشت شدند. پس از آن جهت بررسی توانایی رشد ایزوله‎ها در غلظت نفت بالاتر، کشت در محیط SSM که منبع کربن، گوگرد یا نیتروژن حذف شده و نفت سفید با غلظت 20% اضافه شده بود انجام شد. پس از بررسی میزان رشد ایزوله‎ها در محیط‌های ذکر شده با اسپکتروفوتومتر و تجزیه و تحلیل با مقایسه میانگین، ایزوله‎های C4، C2 که هر دو از خاک آلوده به نفت خام جداسازی شده بودند، و ایزوله‎های SI1 و SI2 که هر دو از خاک اطراف پالایشگاه منطقه 1 جداسازی شده بودند، جهت بررسی میزان توانایی تجزیه نفت سفید برای آزمون کروماتوگرافی گازی انتخاب شدند. نتایج کروماتوگرافی گازی نشان داد که C2 08/69%، C4 69/47%، SI1 44/42%، و SI2 24/38% نفت سفید با غلظت 5% را در مدت 7 روز تجزیه کردند. در نهایت ایزوله‎ها با آزمون‎های بیوشیمیایی، کیت شناسایی API20E و آنالیز ژن 16S rRNA شناسایی شدند و مشخص شد که C2، C4 و SI2 به ترتیب متعلق به گونه‏های Citrobacter sedlakii، Entrobacter hormeachei، و Entrobacter cloacae می‏باشند.

بررسی قابلیت زیست پالایی باکتری‎های جداسازی شده از خاک‏های آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی Keywords:

بررسی قابلیت زیست پالایی باکتری‎های جداسازی شده از خاک‏های آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی authors

گل آفرین قریشی

کارشناسی ارشد

عباس عالم زاده

استادیاردانشگاه شیراز

محمد جواهری

استادیاردانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I. Khan, F.I., Husain, T. and Hejazi, R. An overview ...
attenuation. (2005). Environmentl Pollution, 136: 187-195. ...
Bossert, I. and Bartha, R. The fate of petroleum in ...
Ekpo, M.A. and Udofia, U.S. Rate of biodegradation of crude ...
Mirdamadian, S.M., Emtiazi, G., Golabi, M.H. and Ghanavati, H. Biodegradation ...
prokaryotes, volume. Symbiotic association, biotechnology, (2006). Applied Microbiology. Springer. 850-863. ...
Head, I.M., Jones, D.M. and Rolling, W.F.M. Marine micro organisms ...
Pearson, A., Kraunz, K.S., Sessions, A.L., Dekas, A.D., Leavitt, W.D. ...
Hua, X., Wu, Z., Zhang, H., Lu, D., Wang, M., ...
Orji, F.A., Ibiene, A.A. and Dike, E.N. (2012). Laboratory scale ...
Hasanuzzaman, M., Yumoto, I. and Okuyama, H. Isolation and ch ...
Gouda, M.K., Omar, S.H., Chekroud, Z.A. and Nour Eldin, H.M. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی قابلیت زیست پالایی باکتری‎های جداسازی شده از خاک‏های آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی" توسط گل آفرین قریشی، کارشناسی ارشد؛ عباس عالم زاده، استادیاردانشگاه شیراز؛ محمد جواهری، استادیاردانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش تخصصی زیست پالایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زیست پالایی؛ نفت سفید؛ Citrobacter spp.؛ Entrobacter spp هستند. این مقاله در تاریخ 23 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1004 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آلودگی‎های نفتی که عمدتا به دلیل استخراج، پالایش و حمل و نقل نفت رخ می‎دهند، به ویژه در کشورهای نفت خیزی همچون ایران یک مشکل اجتناب ناپذیر محسوب می‎شوند. جهت رفع این آلودگی‎ها، تکنیک‎های موثر، آسان و کم هزینه‎ای مثل زیست پالایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. هدف این پژوهش نیز جداسازی و شناسایی باکتری‌های موثر در زیست‌پالایی خاک‎های آلوده به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی قابلیت زیست پالایی باکتری‎های جداسازی شده از خاک‏های آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.