سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود آبکافت آنزیمی کاه کلزا به کمک پیش تیمار قلیایی به همراه فوتوکاتالیست

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 888

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIEE02_099

Index date: 14 March 2014

بهبود آبکافت آنزیمی کاه کلزا به کمک پیش تیمار قلیایی به همراه فوتوکاتالیست abstract

فراهم سازی مواد بمنظور تولید انرژی به دلیل کاربرد وسیع آنها در صنایع مختلف از گذشته تا به امروز موردتوجه، مطالعه و بررسی بشر بوده است. با توجه به دلایلی همچون پایان پذیری، آلوده سازی محیط زیست،دسترسی مشکل و پرهزینه بودن، انسان ها به انرژی های نو روی آورده اند. زیست توده مواد لیگنوسلولزی از جمله این نوع انرژی است که از پسماندها و زائدات مواد گیاهی استفاده می کند. قندهای قابل تخمیر درلیگنوسلولز از سلولز و همی سلولز بدست آمده اند،که به علت مقاومت زیستی به آسانی در دسترس آبکافت آنزیمی قرار نمی گیرند، به طوری که پیش تیمار لیگنوسلولزی برای انجام فرآیند مورد نیاز است. در این کار،یک روش جدید پیش تیمار لیگنوسلولزی با استفاده از محلول قلیایی توسط فوتوکاتالیستTiO2 بررسی شد. تاُثیر متغیرهای اصلی پیش تیمار بر تولید قند قابل تخمیر از کاه کلزا با استفاده از رویکرد طرحآزمایشگاهی مطالعه گردید. دما و درصد وزنی پیش تیمارNaOHبه ترتیب40° و 3% وزنی/وزنی و در 5نمونه مختلف انجام گرفت.جهت مقایسه تغییرات محتویات آن (که عمدتا شامل سلولز، همی سلولز، لیگنین و خاکستر می باشد) از روش ون سوتADL و NDF ،ADF) استفاده گردید. اثربخشی پیش تیمار و فناوری نانوفوتوکاتالیستTiO2 در تغییر مقدار اولیه سلولز و لیگنین از35/08و23/90و61/76درصدو12/95درصدرسید. در پایان با انجام مرحله آبکافت آنزیمی جهت مشاهده تغییر ساختار و خواص بلورینگی کاه از آنالیزهایXRD و SEMاستفاده گردید.

بهبود آبکافت آنزیمی کاه کلزا به کمک پیش تیمار قلیایی به همراه فوتوکاتالیست Keywords:

سلولز , آبکافت آنزیمی , پیش تیمار قلیایی , نانو فوتوکاتالیستTiO2/آنالیزSEM و XRD

بهبود آبکافت آنزیمی کاه کلزا به کمک پیش تیمار قلیایی به همراه فوتوکاتالیست authors

مجید شجاعی کنگ سفلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، گروه مهندسی شیمی، باشگاه پژوهشگران جوان،

حمزه علی طهماسبی

عضو هیئت علمی، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

رسول قاسم زاده

عضو هیئت علمی، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قاسم زاده، رسول، پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی شیمی- بیوتکنولوژی، ...
I3] شجاعی کنگ سفلی، مجید، پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی ...
همی:‌کنفرانس نمیشگلهبی:‌لهللی صعتسیه، ان _ محیع لزیست! سوم و چهارم ...
Badal CS and Michael AC, . (2007). "Enzymatic hydrolysis and ...
_ _ _ _ _ degradation _ effects [7] Vansoest ...
Kai L, Xiaohui L, Jun Y, Xu F, Mingtian Z, ...
Increased ethanol production from rapeseed straw pretreated with alkaline and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود آبکافت آنزیمی کاه کلزا به کمک پیش تیمار قلیایی به همراه فوتوکاتالیست" توسط مجید شجاعی کنگ سفلی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، گروه مهندسی شیمی، باشگاه پژوهشگران جوان،؛ حمزه علی طهماسبی، عضو هیئت علمی، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان؛ رسول قاسم زاده، عضو هیئت علمی، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سلولز، آبکافت آنزیمی، پیش تیمار قلیایی، نانو فوتوکاتالیستTiO2/آنالیزSEM و XRD هستند. این مقاله در تاریخ 23 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 888 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فراهم سازی مواد بمنظور تولید انرژی به دلیل کاربرد وسیع آنها در صنایع مختلف از گذشته تا به امروز موردتوجه، مطالعه و بررسی بشر بوده است. با توجه به دلایلی همچون پایان پذیری، آلوده سازی محیط زیست،دسترسی مشکل و پرهزینه بودن، انسان ها به انرژی های نو روی آورده اند. زیست توده مواد لیگنوسلولزی از جمله این نوع انرژی است ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کلزا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود آبکافت آنزیمی کاه کلزا به کمک پیش تیمار قلیایی به همراه فوتوکاتالیست با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.