پالایش زیستی خاکهای آلوده به هیدروکربنهای نفتی در مقیاس پایلوت صحرایی

Publish Year: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,428

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI10_012

تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385

Abstract:

به منظور ایجاد محیط زیستی پاک عاری از آلودگی، هر روز مقررات زیست محیطی سخت تری وضع می گردد و محققین با شناسایی منابع آلودگی و تبعات آنها روشهای جدیدتری جهت جلوگیری از تولید و یا حذف آلاینده ها از منابع آب، خاک و هوا ابداع می کنند . با توجه به هزینه بالای روشهای فیزیکی و شیمیایی معمول و اثرات جانبی این روشها بر محیط زیست، استفاده از روشهای بیولوژیک در سالهای اخیر مطرح شده است که شامل روشهای زیست سالم سازی (Bioremediation) و گیاه پالایی (Phytoremediation) می باشند . اگرچه تحقیقات زیادی در زمینه زیست پالایی نفت در طول دو دهه گذشته صورت گرفته ولی بیشتر این مطالعات در مقیاس آزمایشگاهی به انجام رسیده Swannell et al.,1996, Venosa et ( و مطالعات کمی در مقیاس پایلوت و فیلد وجود دارد (Mearns, 1997)است .( برای استفاده از فرآیند زیست پالایی و پیشنهاد آن به صاحبان صنایع نیاز است که مطالعات این بخش در al., 2002 مقیاس فیلد صورت گیرد تا کاربرد عملی آن مشهودتر گردد . مطالعات فیلد می تواند ارزش استفاده از تکنیک زیست پالایی را در مقایسه با سایر روشها بهتر مشخص می کند، چرا که مطالعات آزمایشگاهی اغلب مواقع شاهد خوبی برای محیط واقعی نیستند و نمی توان شرایط محیط واقعی مانند غیر یکنواختی مکانی، بر هم کنش های بیولوژیکی و محدودیتهای انتقال جرم را در این گونه مطالعات بررسی کرد . سوانل و همکاران (1996) مجموعه مطالعات انجام گرفته در فیلد با موضوع زیست پالایی محیطهای دریایی را بررسی و گردآوری کردند . مطالعات دیگری نیز در این زمینه صورت گرفته که از آن جمله می توان به مطالعات ونوزا (1998) و لیهی و کلوول (1998) اشاره کرد . این پروژه با هدف تحقیق در زمینه احیاء و اصلاح بیولوژیکی خاکهای آلوده به مواد نفتی در منطقه پالایشگاه تهران در مقیاس پایلوت صحرایی تعریف و انجام شده است .

Authors

محسن سلیمانی

دانشجوی دکترای خاکشناسی دانشگاه صنعتی اصفهان

آرش انصاری

کارشناس ارشد خاکشناسی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان

سیدحسین میردامادیان

کارشناس ارشد میکروبیولوژی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان

محمدعلی حاج عباسی

دانشیار گروه خاکشناسی دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Leahy, J. G., and R. R. Clowell, 1990. Microbial Degradation ...
  • _ Cleaning oil shores: putting bioremediaion to the test. Spill ...
  • Swannell, R. P. J., K. Lee and M. McDonagh, 1996. ...
  • Venosa, A. D., K. Lee, M. T. Suidan, S. G ...
  • Venosa, A. D., 1998. Oil spill bioremedi ation on coastal ...
  • نمایش کامل مراجع