سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

زبان مشترک معماری پایدار در خلق فضاهای نوین معماری

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 892

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

APSD01_176

Index date: 16 March 2014

زبان مشترک معماری پایدار در خلق فضاهای نوین معماری abstract

در چشم انداز زیست محیطی جهان ، پایداری به عنوان رؤیایی با نیازهای عصر حاضر بدون به مخاطره انداختن منابع نسل آینده تعریف می گردد. دسمیابی به این مهم در جام ه جهانی نیازمند بیین سیاست ها ، اهداف و راهبردهایی است که بتواندبواسطه آن طراحی فضاهای پایدارانسان ساخت محقق گردددراین راستا یافتن زبان و ابزاری مشترک که بتواند میان معماری ساختمان ها و فضاهای شهری درسراسر جهان پیوندایجاد کند ، لازم و ضروری می نماید. این زبان مشترک می تواند حاصل بررسی و تحلیل ویژگیها و اصول طراحی معماری سبز معماری های تک و معماری اکو تک به عنوان نمادهای معماری پایدار و نمود این اصول در قالب فناوری های نوین سا خت و ساز در جهان باشد. - هدف از این پژوهش ، جستجوی این زبان مشترک جهت طراحی فضاهای پایدارمعمار است روش این پژوهش مبتنی برمطالعات کتابخانه ای است و رویکردی توصیفی دارد

زبان مشترک معماری پایدار در خلق فضاهای نوین معماری Keywords:

زبان مشترک معماری پایدار در خلق فضاهای نوین معماری authors

طیبه نظریان

کارشناس ارشدمعماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فلامکی. محمد منصور، "ریشه ها و گرایش های نظری معماری ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "زبان مشترک معماری پایدار در خلق فضاهای نوین معماری" توسط طیبه نظریان، کارشناس ارشدمعماری نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معماری، شهرسازی و توسعه پایدار با محوریت از معماری بومی تا شهر پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار ، سیستم مدولار ، انعطاف پذیری ، مصالح سبز ، طبیعت هستند. این مقاله در تاریخ 25 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 892 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در چشم انداز زیست محیطی جهان ، پایداری به عنوان رؤیایی با نیازهای عصر حاضر بدون به مخاطره انداختن منابع نسل آینده تعریف می گردد. دسمیابی به این مهم در جام ه جهانی نیازمند بیین سیاست ها ، اهداف و راهبردهایی است که بتواندبواسطه آن طراحی فضاهای پایدارانسان ساخت محقق گردددراین راستا یافتن زبان و ابزاری مشترک که بتواند میان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله زبان مشترک معماری پایدار در خلق فضاهای نوین معماری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.