سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه توابع انتقالی شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی در تخمین هدایت آبی اشباع

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,912

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI10_073

Index date: 31 January 2007

مقایسه توابع انتقالی شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی در تخمین هدایت آبی اشباع abstract

هدایت آبی اشباع از مهمترین ویژگی فیزیکی خاک است که در طراحی و امکان پذیر بودن فنی و اقتصادی پروژه های زهکشی زیرزمینی نقش عمده ای دارد . لیکن، اندازه گیری مستقیم این ویژگی چه به صورت صحرایی و چه در آزمایشگاه بسیار وقت گیر و پرهزینه می باشد . همچنین، به دلیل تغییرات زیاد زمانی - مکانی خاک، اندازه گیری های نقطه ای نمی توانند نمایندة واقعی این ویژگی خاک باشند، مگر آنکه تعدادی بسیار زیاد نمونه برداری صورت پذیرد . به همین منظور تلاشهایی چند صورت گرفته تا با استفاده از ویژگی های زودیافت خاک بتوان این ویژگی را با دقتی قابل قبول تخمین زد . توابع انتقالی یکی از روشهای غیرمستقیم بوده که قادر است ویژگی های دیریافت خاک را از ویژگی های زودیافت آن برآورد نماید . شبکه های عصبی مصنوعی و آنالیز رگرسیونی دو روش ایجاد توابع انتقالی می باشند . در این پژوهش، از ساختار شبکة عصبی پرسپترون با الگوریتم آموزشی مارکوآت لورنبرگ و آنالیز رگرسیونی استفاده شد تا پس از حساسیت سنجی، هدایت آبی اشباع از پارامترهای موثر زودیافت خاک همچون جرم ویژة ظاهری، تخلخل مؤثر، میانگین هندسی قطر ذرات و انحراف معیار آنها برآورد شود . نتایج نشان داد که نمون های عصبی ایجاد شده قادرند هدایت آبی اشباع را با دقت بالا تری در مقایسه با معادلات رگرسیونی برآورد نمایند . همچنین، هوشمند بودن نحوة تجزیه وتحلیل داده ها و عدم نیاز به آزمون های آماری را می توان از دیگر برتری های شبکه عصبی به شمار آورد

مقایسه توابع انتقالی شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی در تخمین هدایت آبی اشباع Keywords:

مقایسه توابع انتقالی شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی در تخمین هدایت آبی اشباع authors

مریم نوابیان

دانشجوی دکترای گروه آبیاری وآبادانی دانشکده آب و خاک پردیس کشاورزی و من

عبدالمجید لیاقت

استادیار گروه آبیاری وآبادانی دانشکده آب و خاک پردیس کشاورزی و منابع طب

مهدی همایی

استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
افتخاریان، لیلا . امید تی تی دژ، بهناز خاکباز، امین ...
پیش نویس استاندارد وزارت نیرو. 233- الف . 1379. روش ...
جعفری حقیقی، م. 1382. روشهای تجزیه خاک نمونه برداری و ...
Pachepsky, Ya., A. D. Timlin and G. Varallyay. 1996. Artificial ...
Schaap, M. G. and W. Bouten. 1996. Modeling water retention ...
Schaap, M. G., F. J. Leij and M. Th. Van ...
Shiozawa, S. and G. S. Campbell. 1991. On the calculation ...
Tamari, S., J. _ M. Wosten and J. C. Ruzi-Suarez. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه توابع انتقالی شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی در تخمین هدایت آبی اشباع" توسط مریم نوابیان، دانشجوی دکترای گروه آبیاری وآبادانی دانشکده آب و خاک پردیس کشاورزی و من؛ عبدالمجید لیاقت، استادیار گروه آبیاری وآبادانی دانشکده آب و خاک پردیس کشاورزی و منابع طب؛ مهدی همایی، استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آنالیز رگرسیونی، توابع انتقالی، شبکه عصبی مصنوعی، هدایت آبی اشباع هستند. این مقاله در تاریخ 11 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1912 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدایت آبی اشباع از مهمترین ویژگی فیزیکی خاک است که در طراحی و امکان پذیر بودن فنی و اقتصادی پروژه های زهکشی زیرزمینی نقش عمده ای دارد . لیکن، اندازه گیری مستقیم این ویژگی چه به صورت صحرایی و چه در آزمایشگاه بسیار وقت گیر و پرهزینه می باشد . همچنین، به دلیل تغییرات زیاد زمانی - مکانی خاک، اندازه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه توابع انتقالی شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی در تخمین هدایت آبی اشباع با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.