پهنه بندی مقادیر سرعت آستانه فرسایش بادی با استفاده از زمین آمار ( مطالعه موردی : محدوده شهر یزد )

Publish Year: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 3,207

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI10_082

تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385

Abstract:

یکی ازمهمترین پارامترهای مورد استفاده در مطالعات منابع طبیعی، بخصوص مطالعات فرسایش بادی، سرعت آستانه فرسایش می باشد . که برای برآورد آن روش های مختلفی ارائه شده است، که از آن جمله میتوان به روشهایی نظیر تونل باد ( ثابت و قابل حمل ) ، روابط تجربی، تله های رسوب گیر و ... اشاره نمود . روشهای فوق اندازه گیری سرعت آستانه را به صورت نقطه ای بیان میکنند و مقادیر حاصل مربوط به محل های نمونه گیری سرعت آستانه میباشد که با میان یابی بین نقاط اندازه گیری شده با استفاده از روش های زمین آمار می توان اقدام به برآورد مقادیر سرعت آستانه در کلیه سطح منطقه نمود . در این تحقیق نیز تلاش شده است تا پس از اندازه گیری سرعت آستانه فرسایش با استفاده از دستگاه سنجش فرسایش بادی ( تونل باد ) ، با استفاده از روش های میانیابی موجود در زمین آمار و سامانه اطلاعات جغرافیایی سرعت های آستانه برآورد شده در هر نقطه برای تمام سطح منطقه تعمیم داده شود و در نهایت نقشه مناطق هم سرعت آستانه ترسیم گردد

Authors

محمدعلی صارمی نائینی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیابان زدایی دانشگاه تهران

مجتبی زارعیان جهرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیابان زدایی دانشگاه تهران

محمدرضا اختصاصی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیابان زدایی دانشگاه تهران

علی محمدیان بهبهانی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیابان زدایی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :