سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برآورد فرسایش بادی توسط مدل RWEQ و مقایسه آن با IRIFR در امیدیه

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,212

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI10_611

Index date: 31 January 2007

برآورد فرسایش بادی توسط مدل RWEQ و مقایسه آن با IRIFR در امیدیه abstract

در سالهای اخیر توجه روز افزونی به بهبود و حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از دست رفتن آنها و کاهش خسارات ناشی زبینرفتن این منابع شده است . فرسایش بادی یکی از عوامل هدر رفت منابع خاک در نواحی خشک و نیمه خشک زمـین است . با توجه به قرارگیری بخش وسیعی از عرصه ایران در بخش خشک و نیمه خـشک شناسـایی کانونهـای فرسـایش بادی و اندازه گیری آن از اهمیت ویژه ای برخوردارمی شود . همچنین فرسایش بـادی تـوان تولیـدی خـاک را بـا جابجـا کردن ذرات لای و رس و موادغذایی از خاک و واردنمودن خسارت به گیاهان جوان کاهش می دهد (3) ، لذا جهت برآورد مقادیر فرسایش بادی از یکسری مدلها استفاده می شود که یکی از این مدلها RWEQ 1 میباشد، ایـن مـدل تلفیقـی از مدلسازی تجربی و ریاضی است و نخستین مدلی است که به صورت گسترده برای پیش بینـی فرسـایش بـادی درون و بیرون دشتهای وسیع بکار گرفته شده است، خروجی مدل RWEQ متوسط فرسایش خاک می باشد که برابر بـا مقـدار موادخاکی منتقل شده ( جرم در واحد عرض ) تقسیم بر طول مزرعه قرارگرفته در معرض باد می باشد

برآورد فرسایش بادی توسط مدل RWEQ و مقایسه آن با IRIFR در امیدیه authors

عطااله خادم الرسول

عضو هیات علمی گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهوا

هادی عامری خواه

عضو هیات علمی گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهوا

عبدالامیر معزی

استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مطالعات پایه ی طرح اجرائی بیابانزدایی امیدیه .1384 _ - ...
Blocken _ B., Carmeliet , J _ 2005. Numerical simulation ...
Fryrear, D.W., Ali Saleh, J.D. Bilbro, H.M. Schomberg, J.E. Stout, ...
Fryrear, D.W. , Sutherland _ P.L. Wind Erosion Estimates with ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برآورد فرسایش بادی توسط مدل RWEQ و مقایسه آن با IRIFR در امیدیه" توسط عطااله خادم الرسول، عضو هیات علمی گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهوا؛ هادی عامری خواه، عضو هیات علمی گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهوا؛ عبدالامیر معزی، استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 11 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2212 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سالهای اخیر توجه روز افزونی به بهبود و حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از دست رفتن آنها و کاهش خسارات ناشی زبینرفتن این منابع شده است . فرسایش بادی یکی از عوامل هدر رفت منابع خاک در نواحی خشک و نیمه خشک زمـین است . با توجه به قرارگیری بخش وسیعی از عرصه ایران در بخش خشک و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برآورد فرسایش بادی توسط مدل RWEQ و مقایسه آن با IRIFR در امیدیه با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.