Year: 1392
Publish place: 1st Regional Congress on Medical Plants of North of Iran
COI: RCMPNI01_170
Language: PersianView: 2,663
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
Authors
Abstract:
زعفران یکی از گران ترین گیاهان ادویه ای و دارویی جهان می باشد که در ایران، مصر، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، سوئیس و پاکستان کشت می شود. انی گیاه یکی از مهمترین منابع صادرات غیر نفتی در ک شور ما می باشد و هر ساله بیش از 80 درصد زعفران تولید شده در ایران به خارج صادر می شود. یکی از روش های جایگزین روش سنتی کشت زعفران در مزرعه، کشت زعفران در لخانه های ک نترل شده است. بدین ترتیب که ابتدا پیازهای زعفران که سن یکسان و قطر یکسانی دارند تهیه گشته و درداخل سینی های مخصصو و یا گلدان هایی کاشته می شودند. سپس تحت تیمارهای مختلف دمایی، 87 روز در دمای 23-27 درجه و به دنبال آن 16 روز در دمای 17 درجه برای القای گلدهی قرار می گیرند. از تاریخ این طرح می توان به کاهش هزینه های کارگری، افزایش طول دوره گلدهی، دو برابر بودن عملکرد در شرایط گلخانهای نسبت به مزرعه و در نتیجه امکان برداشت بیش از یکبار زعفران در سال اشاره کرد.
Keywords:
زعفران، گلخانه، شكست خواب، تيمارهاي دمايي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/247117/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیمددی، احمد و رستم زا، مینا،1392،تولید گلخانهای زعفران و امکان برداشت بیش از یکبار در سال،اولین همایش منطقه ای گیاهان دارویی شمال کشور،گرگان،،،https://civilica.com/doc/247117
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، علیمددی، احمد؛ مینا رستم زا)
برای بار دوم به بعد: (1392، علیمددی؛ رستم زا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- امکان رشد پیاز زعفران در بسترهای مختلف کشت در سیستم کشت بدون خاک
- مقایسه روشهای مختلف پیش بینی : مطالعه موردی قیمت پیاز و سیب زمینی در ایران
- اینترنت اشیا IOT و کاربرد های آن
- حل معادله فنر دافینگ نرمال شده با استفاده از تئوری اغتشاش
- تشریح پارامترها و نحوه بدست آوردن داده های ورودی در نرم افزار اجزا محدود آباکوس برای مدلسازی انواع سازه های بتن مسلح
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.