سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی میزان باورهای مذهبی دانشجویان و روش های مؤثر بر تقویت آن با توجه بهدیدگاه صادقین(مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 594

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SADEGHEIN01_033

Index date: 12 May 2014

بررسی میزان باورهای مذهبی دانشجویان و روش های مؤثر بر تقویت آن با توجه بهدیدگاه صادقین(مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد) abstract

تغییرات اجتماعی ناشی از پدیده شهرنشینی، رشد فزاینده ی فن آوری های ارتباطات و مبادلاتفرهنگی و بالاخره جریان توسعه و نوسازی در کشورهای در حال توسعه، آثار و پیامدهای مختلففرهنگی و اجتماعی را در بر داشته است. که یکی از نتایج این پدیده، تضعیف ارزش ها و باورهای دینیجوانان است. با توجه به این که دین، یکی از ارکان اصلی جوامع است که در طی زمان، دستخوشتغییراتی شده است. به طوری که در برخی دوره ها به کلی دگرگون شده و ظهورهای متعددی یافتهاست اما هرگز از عرصه ی اجتماع بشری محو نگردیده است. در جامعه ی ایرانی نیز دین، در سطوحمختلف جامعه نفوذ موثری دارد؛ به ویژه پس از انقلاب اسلامی به سبب تحولاتی که در ارزش هایموجود رخ داده، نقش دین در بعد اجتماعی و فردی اهمیت اساسی یافته است. با توجه به اهمین اینموضوع ما در این تحقیق به بررسی میزان باورهای مذهبی دانشجویان و روش های موثر بر تقویت آنبا توجه به دیدگاه صادقین در سال 92 پرداخته ایمروش تحقیق: به روش پیمایشی، از نظر زمانی مقطعی و از نوع مطالعات کاربردی است و روش نمونه گیری،خوشه ای چند مرحله ای میباشد. این تحقیق با استفاده از ابزار پرسشنامه محقق ساخته بر روی دانشجویاندانشگاه آزاد و نمونه ای متشکل از 400 نفر صورت گرفته است. در این پژوهش از آزمونهای پارامتریک ضریبمستقل و رگرسیون چند متغیره استفاده شده است. t همبستگی پیرسون، آزمونیافته ها نشان داد که میزان باورهای مذهبی در حال تضعیف است که عوامل زیادی از قبیل جهانیشدن و مصرف رسانه ای، خانواده، پایگاه اجتماعی و اقتصادی در آن دخالت دارند و راه های تقویتباورهای مذهبی را می توان الگوهای صحیح زندگی ؛ کشف هویت تاریخی و معرفتی عمیق در استفادهاز کالاهای مدرن امروزی نام برد.

بررسی میزان باورهای مذهبی دانشجویان و روش های مؤثر بر تقویت آن با توجه بهدیدگاه صادقین(مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد) Keywords:

باورهای مذهبی- جهانی شدن- صادقین

بررسی میزان باورهای مذهبی دانشجویان و روش های مؤثر بر تقویت آن با توجه بهدیدگاه صادقین(مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد) authors

مهدی خوشکار

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

مهناز امیرپور

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

مقاله فارسی "بررسی میزان باورهای مذهبی دانشجویان و روش های مؤثر بر تقویت آن با توجه بهدیدگاه صادقین(مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد)" توسط مهدی خوشکار، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان؛ مهناز امیرپور، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی تعلیم و تربیت دینی در مکتب صادقین (ع) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باورهای مذهبی- جهانی شدن- صادقین هستند. این مقاله در تاریخ 22 اردیبهشت 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 594 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تغییرات اجتماعی ناشی از پدیده شهرنشینی، رشد فزاینده ی فن آوری های ارتباطات و مبادلاتفرهنگی و بالاخره جریان توسعه و نوسازی در کشورهای در حال توسعه، آثار و پیامدهای مختلففرهنگی و اجتماعی را در بر داشته است. که یکی از نتایج این پدیده، تضعیف ارزش ها و باورهای دینیجوانان است. با توجه به این که دین، یکی از ارکان اصلی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی میزان باورهای مذهبی دانشجویان و روش های مؤثر بر تقویت آن با توجه بهدیدگاه صادقین(مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد) با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.