سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 784

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TGES01_017

Index date: 14 May 2014

بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران) abstract

گردشگری مذهبی قدیمی ترین شکل گردشگری در سطح جهان است و بنابر اعلام سازمان جهانی جهانگردی (WTO ) یکی از مهمترین اشکال گردشگری در دنیای امروز می باشد. در داخل ایران امامزاده هایی وجود دارند که احساسات مذهبی مردم را تحریک کرده و آن ها را به سوی خود جذب می کنند. امامزاده عبدالله آمل یکی از معروفترین امامزاده های استان مازندران است که ظرفیت بالایی در جذب گردشگران مذهبی برخوردار است. این توان بالا می تواند پیامدهای زیادی مخصوصا در زمینه ی اقتصادی داشته باشد. مطالعه پیش رو این پیامدهای اقتصادی را با توجه به الگوی جزیره ای امامزاده عبدالله بررسی می کند. بخش مطالعه کتابخانه ای این نوشتار شامل اطلاعات و آمارهایی در زمینه گردشگری مذهبی در جهان و ایران بوده ، و ئر بخش مطالعه میدانی نیز از مردم بومی مصاحبه به عمل آمد. نتایج تحقیق نشان می دهد مردم بومی امامزاده عبدالله نظری بسیار مثبت به گردشگری داشته ولی از مدیریت امامزاده عبدالله ناراضی هستند. در نهایت با توجه به نتایج به دست آمده از تحقیق، پیشنهاداتی برای توسعه گردشگری در امامزاده عبدالله و بهره بردن هرچه بیشتر مردم بومی از درآمدهای اقتصادی حاصل از آن ارائه می شود.

بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران) Keywords:

بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران) authors

جمال خیری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
: کاظمی، مهدی. (1389). مدیریت گردشگری. تهران: سمت. ...
: ضرغام بروجنی، حمید. (1391). برنامه ریزی توسعه جهانگردی. تهران: ...
: ویلیامز، استفان. (1388/2003). جغرافیای گردشگری. ترجمه ی محمود ضیایی. ...
: زین العابدین، یوسف؛ احمدی، ابوطالب؛ نظری، الهه. (2011). «اهمیت ...
: شالچیان، طاهره. (1387). آداب و فرهنگ سفر. تهران: پیام ...
: شهروان، یلدا. (2011). «توسعه گردشگری یادگارهای دینی شهرستان مرودشت»، ...
: سلیمانی ریاحی، نادر. (1389). جایگاه اماکن زیارتی در توسعه ...
: آمل نیوز، وب سایت خبری. (آخرین بازنگری 25 مرداد ...
: ویکی پدیا، دانشنامه ی آزاد. (آخرین بازنگری 13 آذر ...
: آمل نیوز، وب سایت خبری. (آخرین بازنگری 25 مرداد ...
: آمل نیوز، وب سایت خبری. (آخرین بازنگری 27 مرداد ...
: اسماعیل زاده، حسن. سرور، رحیم؛ اسماعیل زاده، یعقوب. (1390). ...
: بدری، سید علی؛ مطیعی، سید حسن؛ سلمانی، محمد؛ علیقلی ...
: نصیری، سیروس. (1387). تور و هنر تورگردانی. تهران: پیام ...
: نظری، محسن. (1390). اقتصاد کلان. تهران: نگاه دانش. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران)" توسط جمال خیری، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله امامزاده عبداله آمل، الگوی جزیره ای، اقتصاد گردشگری، گردشگری مذهبی، شاخص داکسی هستند. این مقاله در تاریخ 24 اردیبهشت 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 784 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردشگری مذهبی قدیمی ترین شکل گردشگری در سطح جهان است و بنابر اعلام سازمان جهانی جهانگردی (WTO ) یکی از مهمترین اشکال گردشگری در دنیای امروز می باشد. در داخل ایران امامزاده هایی وجود دارند که احساسات مذهبی مردم را تحریک کرده و آن ها را به سوی خود جذب می کنند. امامزاده عبدالله آمل یکی از معروفترین امامزاده های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران) با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.