سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی نحوه انتشار ترکها در اطراف چالهای انفجاری در آتشکاری کنترل شده

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,557

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRMC03_143

Index date: 4 February 2007

مدلسازی نحوه انتشار ترکها در اطراف چالهای انفجاری در آتشکاری کنترل شده abstract

یکی از بحثهای مهم در آتشباری کنترل شده محاسبه فاصله ردیفی بهینه بین چالها می باشـد کـه می تواند اثرات مهمی در تخریب دیواره نهایی معدن ومقدا ر عقب زدگی داشته باشد . در این مقالـه مدلسازی نحوه انتشار ترک در اطراف دو چال با فاصله ردیفهای مختلف انجام شده که با توجه به آن، مقدار فاصله ردیفی بهینه بدست می آ ید . این مدلسازی توسط یک برنامه کامپیوتری ( به زبان فرترن ) انجام شده ،که بر مبنای یکی از روشهای المان مرزی به نام روش ناپیوستگی جابه جایی (DDM)می باشد . در این مطالعه از روش ناپیوستگی جابـه جـایی (DDM) و بـا بـه کـار گیـری المانهای با مرتبه بالا ( کوادراتیک ) به نحوه بـسیار خـوبی در محاسـبه تنـشها وجابـه جـایی هـا دراطراف حفره ها وترکها وبخصوص نوک ترک اسـتفاده شـده اسـت ، ایـن مـدل یـک مـدل شـبه استاتیکی بوده یعنی بعد از مرحله انتشار امواج و تشکیل شدن ترک ها وبا توجه به فشارگازهای محبوس شده در داخل چال، نحوه انتشار ترکها ی شعاعی در اطراف چال ها را مورد مطالعه قرار می دهد . این مدلسازی بر روی چال هایی که به ترتیب دارا ی دو و هـشت تـرک متقـارن هـستند انجام گرفته ونحوه انتشار ترک در اطراف آنها با توجه به فشار گاز حاصل از انفجار در داخل چال بررسی شده است . در تمامی بحثهای بالا و در برنامه مورد نظر از اصـول مکانیـک شکـست خطـی(LEFM)برای بدست آوردن فاکتورهای شدت تنش KII و KI استفاده شده است

مدلسازی نحوه انتشار ترکها در اطراف چالهای انفجاری در آتشکاری کنترل شده Keywords:

مدلسازی نحوه انتشار ترکها در اطراف چالهای انفجاری در آتشکاری کنترل شده authors

محمد فاتحی مرجی

استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه یزد

علیرضا حاجی باقر پور

کارشناسی مهندسی معدن، دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
استوار، رحمت ا..، 373 1، "آتشباری در معادن "، انتشارات ...
استوار، رحمت ا...1373، "آتشباری در معادن "، انتشارات جهاد دانشگاهی ...
دشتی، محمد رضا، "بررسی روشهای آتشباری کنترل شده در نزدیک ...
استکی، " روش المانهای گسسته در تحلیل توده سنگهای درزه ...
باغشاهی، علیرضا "تعیین تنشها وجابجاییها در اطراف تونلهای مستطیلی به ...
فاتحی مرجی، محمد، استفا ده از روش المان مرزی ناپیوستگی ...
Crouch S. L. and Starfield A. M.(1983); 'Boundary Element Methods ...
Shou K. J. and Crouch S. L. (1985) 'A Higher ...
Fatehi M. M. and Hosseini -nasab H. (2005) 'Application of ...
Fatehi M. M. (1997), 'Modeling of Cracks in Rock Frag ...
Fatehi M. M., Hosseini -nasab H. and Kohsary A. M.(2006), ...
Ouchterlony F., (1983), Analysis of cracks related to rock fragmentation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی نحوه انتشار ترکها در اطراف چالهای انفجاری در آتشکاری کنترل شده" توسط محمد فاتحی مرجی، استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه یزد؛ علیرضا حاجی باقر پور، کارشناسی مهندسی معدن، دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس مکانیک سنگ ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آتشباری کنترل شده، مدلسازی ترکها، ناپیوستگی جابجایی، المان های مرتبه بالا هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2557 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از بحثهای مهم در آتشباری کنترل شده محاسبه فاصله ردیفی بهینه بین چالها می باشـد کـه می تواند اثرات مهمی در تخریب دیواره نهایی معدن ومقدا ر عقب زدگی داشته باشد . در این مقالـه مدلسازی نحوه انتشار ترک در اطراف دو چال با فاصله ردیفهای مختلف انجام شده که با توجه به آن، مقدار فاصله ردیفی بهینه بدست می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی نحوه انتشار ترکها در اطراف چالهای انفجاری در آتشکاری کنترل شده با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.