سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی و ساخت فیلتر موجبری صفحه E در باند Ka با تزویج رزناتورهای غیر متوالی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,490

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEE15_064

Index date: 6 February 2007

طراحی و ساخت فیلتر موجبری صفحه E در باند Ka با تزویج رزناتورهای غیر متوالی abstract

فیلترهای موجبری صفحه E فیلترهایی مناسب برای دقت های مورد نیاز ساخت ادوات موجبری در باند Ka هستند. با ایجاد تزویج بین رزناتورهای غیر متوالی در این فیلترها می توان در دو سمت باند عبور صفرهای انتقال تولید کرده و قابلیت انتخاب فیلتر را به ازای یک درجه معین افزایش داد. در این مقاله روشی برای طراحی فیلترهایی با تزویج رزناتورهای غیر متوالی با عناصر فشرده و پیاده سازی این روش در فیلترهای موجبری صفحه E بررسی شده است. یک نمونه از این فیلتر ساخته شده است. نتایج اندازه گیری و شیبه سازی تطبیق خوبی با هم دارند.

طراحی و ساخت فیلتر موجبری صفحه E در باند Ka با تزویج رزناتورهای غیر متوالی Keywords:

روش تطبیق مود , ضریب تزویج رزناتور های موجبری , فیلترهای موجبری صفحه E , تزویج رزناتور های غیر متوالی , ماتریس تزویج

طراحی و ساخت فیلتر موجبری صفحه E در باند Ka با تزویج رزناتورهای غیر متوالی authors

بهناز یوسفی

دانشجوی کارشناسی ارشد مخابرات دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده برق دانشگاه

علی بنایی

دانشیار دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شریف دانشکده برق دانشگاه

مهدی قنادی

کارشناس ارشد مخابرات شرکت رستافن ارتباط

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Matthaei, G _ Young, Lم. Jones, E.M _ Microwave Filters, ...
_ Vahldick? R, Amari, _ _ Diplexers with Elliptic Response ...
_ _ 89 _ _ [3] _ _ _ _ ...
Cameron, R J., "Advanced Coupling Matrix Synthesis ...
Millime _ Passive Structures, John Wiley, 1989 _ Methods for ...
Filters with source-Load Coupling", IEEE Microw Wireless Componn Lett , ...
Atia, A E , William, A E , Newcomb, R ...
Hong, J. -S., Lancaster, M J, Microstrip Filters for RF/Microwave ...
Ofli, E , Vahldieck, R, Amari, S., "Analysis and Design ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی و ساخت فیلتر موجبری صفحه E در باند Ka با تزویج رزناتورهای غیر متوالی" توسط بهناز یوسفی، دانشجوی کارشناسی ارشد مخابرات دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده برق دانشگاه؛ علی بنایی، دانشیار دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شریف دانشکده برق دانشگاه ؛ مهدی قنادی، کارشناس ارشد مخابرات شرکت رستافن ارتباط نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روش تطبیق مود ، ضریب تزویج رزناتور های موجبری ، فیلترهای موجبری صفحه E ، تزویج رزناتور های غیر متوالی ، ماتریس تزویج هستند. این مقاله در تاریخ 17 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2490 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فیلترهای موجبری صفحه E فیلترهایی مناسب برای دقت های مورد نیاز ساخت ادوات موجبری در باند Ka هستند. با ایجاد تزویج بین رزناتورهای غیر متوالی در این فیلترها می توان در دو سمت باند عبور صفرهای انتقال تولید کرده و قابلیت انتخاب فیلتر را به ازای یک درجه معین افزایش داد. در این مقاله روشی برای طراحی فیلترهایی با تزویج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی و ساخت فیلتر موجبری صفحه E در باند Ka با تزویج رزناتورهای غیر متوالی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.