Year: 1392
Publish place: 2nd National Conference on Indurtrial Engineering & Systems
COI: NIESC02_292
Language: PersianView: 2,550
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
Authors
Abstract:
[توضیح سیویلیکا: فرمولها در اصل مقاله دارای مشکل می باشند و نمایش داده نمی شود.] تا کنون تلاش های فراوانی به منظور تحلیل ریسک پروژه های بزرگ از سوی محققین دانشگاهی و اجرایی انجام شده است. پژوهش حاضربا بررسی مطالعات پژوهشی انجام شده در این حوزه ها، ابتدا ریسک های عمده پروژه های ساخت را شناسایی و طبقه بندی نموده است. در ادامه ریسک ها را در چند گروه ( خوشه) دسته بندی نموده و با استفاده از ساختار شکست ریسک و با ارائه مدلی ترکیبی از رویکردهای ANP ,DEMATEL در محیط فازی، نحوه ارزیابی و تحلیل ریسک های موجود در پروژه بررسی می گردد. در نهایت با انجام یک مطالعه موردی نحوه کاربرد این مدل نشان داده خواهد شد. با استفاده از این مدل و با کمک نظر خبرگان نشان داده شده است که ریسک های مالی و ریسک های خارجی از درجه اهمیت بیشتری برخوردارند.
Keywords:
مدیریت ریسک پروژه، ارزیابی ریسک، فرآیند تحلیل شبکه ای ANP)/تکنیک دیماتل DEMATEL) /منطق فازی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/251498/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صوفی فرد، رحمان و خاکزاربفروئی، مرتضی و نظری، احد،1392،ارائه مدل ترکیبی فرآیند تحلیل شبکه ای ANP تکنیک دیماتل DEMATEL در محیط فازی به منظور ارزیابی ریسک پروژه های ساخت،دومین کنفرانس ملی مهندسی صنایع و سیستم ها،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/251498
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، صوفی فرد، رحمان؛ مرتضی خاکزاربفروئی و احد نظری)
برای بار دوم به بعد: (1392، صوفی فرد؛ خاکزاربفروئی و نظری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- انتخاب سیاست بهینه سیستم نگهداری تعمیرات با استفاده از مدل AHP فازی
- علل عدم موفقیت قرارداد های طرح و ساخت در پروژه های سد سازی (مطالعه موردی: سد گلورد نکا)
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر انتخاب راهبردهای تعمیرات و نگهداری با رویکرد ترکیبی DANP مورد مطالعه: پالایشگاه نفت شیراز
- شبیه سازی هیدرولیک جریان در آبگیر های کفی(در نیروگاه برق –آبی)با استفاده از نرم افزارFLOW 3D
- ارائه برنامه تعمیرات پیشگیرانه مبتنی بر اصول قابلیت اطمینان و دسترسی برای نیروگاه شهید منتظری اصفهان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- ارزیابی تجربه مسافر در فرودگاه مهرآباد
- تاثیر و نقش مهندسین مشاور بر کاهش هزینه های پروژه های اجرایی
- حسابداری و توسعه پایدار
- بررسی تاثیر عوامل انگیزشی بر اثربخشی بیمارستان عسلی
- بررسی عوامل موثر بر موفقیت NFC در سیستم پرداخت سیار: از دیدگاه کاربران بانک ملت تبریز
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.